Agenda esdeveniments

Open Ciutat de València (5a edició)

Tot el dia del 19 de setembre 2021
al 26 de setembre 2021

El Club de Tenis València acollirà la 5a edició del Open Ciutat de València un torneig que s’ha consolidat com a referent en el circuit de tenis femení. Es tracta d’un torneig internacional de tenis femení que pertany al circuit ITF Professional en la categoria de 80.000$.

La V edició se celebrarà del 19 al 26 de setembre de 2021 amb un quadre individual de 32 jugadores i un altre de dobles de 16 jugadores de més de 20 nacionalitats.

Tots els partits seran d’accés lliure de dilluns a divendres amb un preu simbòlic de les entrades per a la semifinal i final del campionat i seran retransmesos per Eurosport.

El torneig comptarà amb un total de 7 pistes de terra batuda: 4 d’elles seran pistes de joc i 3 d’entrenament. Al voltant de les pistes s’habilitarà un recinte per al públic assistent, amb: zona de graderies, open village, etc.

El Open Ciutat de València comptarà amb una organització de més de 50 professionals que treballaran per al bon funcionament de la competició.

D’altra banda, entorn de l’esdeveniment esportiu s’han organitzat diferents accions de responsabilitat social, transcendint al purament esportiu, com a exhibicions de tenis en cadira de rodes, organització d’activitats esportives inclusives, clinics amb xiquets/as de l’escola, visites guiades, etc. A això cal afegir el fet que tota la recaptació de les entrades anirà destinada a l’associació Mamás en Acció.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.openciudadvalencia.com/

Club de Tenis València, Carrer de Cavanilles, 7

del19 de setembre 2021
al26 de setembre 2021
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Club de Tenis València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Tennis