Agenda esdeveniments

Olimpíada Marianista 2022

Tot el dia del 27 desembre 2022
al 30 desembre 2022

El Col·legi El Pilar de València celebra aquest Nadal la 43 Olimpíada Marianista, que en 2022 reuneix més 5.500 persones després de dos anys en què no es va poder celebrar per la pandèmia. L’Olimpíada Marianista s’ha convertit en un dels esdeveniments esportius nacionals escolars més destacats de l’any i està organitzada en 2022 pel Col·legi Ntra Sra del Pilar, que s’ha bolcat perquè es convertisca en un èxit rotund i en una experiència inoblidable per a tots els que en ella participen.

L’Olimpíada, que en aquesta ocasió se celebra del 27 al 30 de desembre a València, reuneix a prop de 5.500 persones entre familiars i 2.700 esportistes entre 11 i 18 anys procedents dels 16 col·legis marianistes de tota Espanya.

Durant els quatre dies de l’Olimpíada, els participants podran demostrar les seues habilitats en una àmplia varietat d’esports com a atletisme, bàsquet, handbol, futbol sala, escacs i volei. A més, l’Olimpíada Marianista inclou activitats multitud d’activitats culturals paral·leles.

Les 9 competicions repartides en 491 partits tindran lloc no sols en les instal·lacions esportives del col·legi sinó també en la Universitat de València, la Universitat Politècnica, Col·legi Santa María d’Alboraia, Col·legi Guadalaviar, Poliesportiu Benimaclet i l’Estadi Municipal d’Atletisme Tram III del Riu Túria. Totes s’han sumat com a seus de les competicions d’aquesta Olimpíada obrint les seues instal·lacions per a acollir als esportistes i públic durant l’esdeveniment.

Més informació de l'esdeveniment

 https://olimpiadas.colegiosmarianistas.com/

Diverses seus, depenent de l'esport i dia de la competició

del27 desembre 2022
al30 desembre 2022
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Col·legi El Pilar de València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Edat escolar Actividad física