Agenda esdeveniments

II Nationale – Nederlanden Plogging Tour València

09:45 -14:00 25 setembre 2022

València formarà part aquest diumenge, 25 de setembre, del grup d’11 ciutats espanyoles que enguany formaran part de la segona edició del Nationale Nederlanden Plogging Tour, una experiència que es desenvolupa sota el lema Haz deporte por tu planeta, i que consisteix bàsicament a realitzar un recorregut per la naturalesa corrent, acompanyat per un monitor, al mateix temps que es recull fem perquè siguen tractades.

La inscripció, que pot formalitzar-se a través de la pàgina web https://www.ploggingtour.com/valencia/ serà completament gratuïta. L’activitat està dissenyada per a un públic molt ampli ja que es desenvoluparà en diferents nivells, amb diverses distàncies i recorreguts depenent de la forma física de cada participant.

Nationale Nederlanden Plogging Tour València és una iniciativa col·laborativa pionera en el món, accessible per a tots els públics i nivells, que promou l’esport i els Objectius de Desenvolupament Sostenible, en el marc de l’Agenda 2030, a través de la pràctica del Plogging.

L’origen del “plogging” se situa a Estocolm en l’estiu de 2017, encara que ràpidament es va estendre a altres territoris nòrdics com Finlàndia o Noruega, per a acabar conquistant Escòcia o França. La iniciativa s’ha estés des de 2018 a més de 100 països i cada dia més de 25.000 persones “corren pel planeta”, és a dir, es dediquen a recollir fem mentre practiquen esport. El terme “plogging” ve de les paraules “jogging” (trotar, córrer) i “plocka upp”, que en suec significa recollir. La idea del “plogging” és que mentre practiques el teu exercici habitual, vages recollint el fem que se’t travesse en el camí.

La pràctica del plogging és oberta, per la qual cosa no és necessari córrer per a participar, sinó que qualsevol activitat física encaixa en la seua filosofia sempre que implique la recollida de residus. Així, qualsevol persona pot involucrar-se i eixir al trot, caminar, anar amb bicicleta, fer canicross, submarinisme, paddle surf, caiac o patinar en qualsevol de les rutes establides o en els punts habituals on ho practique, només, en família o amb amics.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.ploggingtour.com/

Parc del Turia, voltants del Pont 9 d'Octubre

diumenge 25 setembre 2022
09:45 -14:00

0


Entidad organizadora
Eleven Concepts
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Actividad física