Agenda esdeveniments

Nationale-Nederlanden Plogging Tour 2023

09:00 -13:30 23 de setembre 2023

La 3a edició del Nationale-Nederlanden Plogging Tour arriba a la ciutat del running dissabte que ve 23 de setembre, amb una jornada repleta d’activitats que uniran esport, medi ambient i solidaritat.

Amb el lema ‘Haz Deporte por el Planeta’, els participants podran triar un dels tres circuits per a córrer o caminar d’entre 2 i 11 quilòmetres, adaptats a totes les edats i nivell de condició física, que combinen l’activitat esportiva i física a l’aire lliure dirigida, amb la recollida dels residus que es troben en el camí.

En aquesta nova edició a València, Nationale-Nederlanden Plogging Tour estrena nous recorreguts amb eixida des de l’esplanada de l’Assut d’Or a la Ciutat de les Arts i les Ciències, on els participants podran recollir des de les 9:00 hores el seu dorsal i kit que inclou eco bidó oficial i polsera oficial, guants i bosses per a realitzar l’activitat.

Les places són limitades. El preu de la inscripció és de 5€ per als adults i de 1€ per als xiquets, i el 100% de la recaptació es destinarà a fins solidari socials a benefici d’Acción Contra el Hambre i Banco de Alimentos Valencia.

A més, durant la jornada es podrà gaudir d’un complet programa d’activitats paral·leles per a xicotets i majors en la zona del Plogging Campus. Classes de fitness i zumba, tallers d’art, reutilització, etc.

Distància del recorregut

Diferents distàncies i recorreguts adaptats a totes les edats i nivell de condició física.
Més informació de l'esdeveniment

 https://www.ploggingtour.com/valencia/

Esplanada del Pont l'Assut d'*Or

dissabte 23 de setembre 2023
09:00 -13:30

0


Entidad organizadora
Eleven Concepts SL
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Actividad física Atletisme