Agenda esdeveniments

MTRI València | Copa del Món de Triatló 2024

Tot el dia del 14 September 2024
al 15 September 2024

L’activitat esportiva torna després del descans estival amb dos dels millors esdeveniments de l’any: MTRI València, que, a més, tornarà a acollir per quart any la Copa del Món de Triatló.

La Marina de València tornarà a ser l’escenari d’un cap de setmana de vertigen per a l’esport del triatló els dies 14 i 15 de setembre amb competicions en les distàncies de referència.

El Circuit MTRI ofereix modalitats per a tots els públics, amb l’objectiu que l’esportistes populars i púbic que desconega l’esport del triatló, gaudisquen en un entorn únic. Per això compta amb 3 distàncies: supersprint, sprint i olímpic. Així com la possibilitat de competir de manera individual i per parelles, la qual cosa, sens dubte, és un gran al·licient per a tots aquells que volen debutar en este esport.

A més, en el context del MTRI, també se celebra la Copa del Món de Triatló València 2024, que serà la 4a Copa del Món de Triatló que aculla la ciutat, consolidant-se com a gran esdeveniment de triatló internacional que té lloc a Espanya. La prova que es durà a terme després dels Jocs Olímpics de París 2024, espera atraure a importants noms del panorama internacional, que tan sols tres setmanes després estaran lluitant en la final de les World Triathlon Sèries a Màlaga.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.mediterraneatriatlon.com/home/mtri-valencia-2/

La Marina de Valencia

del14 September 2024
al15 September 2024
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Federació de Triatló Comunitat Valenciana
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Grans Esdeveniments Triatló