Agenda esdeveniments

MTRI València | Copa del Món de Triatló 2023

01:00 -01:00 del 02 de setembre 2023
al 03 de setembre 2023

L’activitat esportiva torna després de l’aturada estiuenca en gran amb dues dels millors esdeveniments de l’any: MTRI València que, a més, tornarà a acollir per tercer any la Copa del Món de Triatló on estaran alguns dels millors triatletes de l’especialitat a nivell mundial

La Marina de València tornarà a ser l’escenari d’un cap de setmana de vertigen per a l’esport del triatló de l‘1 al 3 de setembre amb competicions en les distàncies de referència.

El circuit MTRI ofereix modalitats per a tots els públics, perseguint l’objectiu que el públic popular i aquells que desconeixen l’esport del triatló el gaudisquen en un entorn únic. Per això, compta amb 3 distàncies: supersprint, sprint i olímpic. I la possibilitat de competir de manera individual i per parelles, la qual cosa sens dubte és un gran al·licient per a tots aquells que volen debutar en aquest esport.

A més en el context del MTRI, també se celebra la Copa del Món de Triatló València 2023, que serà la 3a Copa del Món de Triatló que aculla la ciutat, consolidant-se com a gran esdeveniment de triatló internacional que té lloc a Espanya. Tant és així que serà l’única prova d’aquestes característiques que es dispute al nostre país en 2023.

La Marina de València

del02 de setembre 2023
al03 de setembre 2023
01:00 -01:00

0