Agenda esdeveniments

Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP 2018

09:00 -13:00 28 d’octubre 2018

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP, que enguany celebra la seua 28 edició, s’ha convertit en una de les grans cites de la tardor dins del panorama nacional de les carreres de fons. Oferix una distància de 21.097 m en un circuit ràpid que transcorre per la València marítima i el centre de la ciutat i que l’any 2014 va aconseguir convertir-se en la mitja marató més ràpida d’Espanya i el 22 d’octubre del 2017 el més ràpid del món en categoria femenina.

Un total de 12.334 corredors van arribar a meta en 2017. Entre dades més destacades està el fet d’haver sigut durant cinc anys consecutius la mitja marató més ràpida d’Espanya i baixar de l’hora durant les últimes set edicions.

A més, l’anys 2017 es va convertir en la prova més ràpida del món en categoria femenina, quan Joyciline Jepkosgei va creuar la línia de meta amb un temps d’1:04:51. També es va batre el rècord nacional en dones, amb Trihas Gebre (1:09:57).

I, a més, la Reial Federació Espanyola d’Atletisme ha designat a esta prova com la millor del territori nacional en esta distància.

Per si açò fóra poc, la Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP, organitzat per la SD Correcaminos, i la Marató València Trinidad Alfonso EDP, que suma la col·laboració de l’Ajuntament de València, ha rebut l’Etiqueta Or (Gold Label) de la IAAF (Associació Internacional de federacions d’Atletisme), que torna a col·locar a les dos proves de la ciutat del running entre les millors carreres del món, sent l’única mitja marató Etiqueta Or a Espanya. D’esta manera València es consolida com un referent nacional i internacional al comptar amb la màxima distinció de les carreres a peu en les seues proves de marató o mitja marató.

Més informació de l'esdeveniment

 www.valenciaciudaddelrunning.com/medio/medio-maraton/

Carrer d'Antonio Ferrandis

diumenge 28 d’octubre 2018
09:00 -13:00

0


Entidad organizadora
SD Correcaminos i Ajuntament de València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Grans Esdeveniments Atletisme