Agenda esdeveniments

Mitic Bike MTB 2020 (SUSPÈS)

Tot el dia del 17 abril 2020
al 19 abril 2020

A causa de la crisi sanitària generada per la propagació del virus Covid-19, totes les activitats es troben suspeses fins a un altre avís una vegada s’aixequi l’Estat d’Alarma.

La Travessia de Bicicleta de Muntanya MITIC BIKE és una marxa cicloturista en bicicleta de muntanya per etapes, des de la ciutat de València fins al pic Javalambre 2020m. (Terol) i retorn a la platja Patacona d’Alboraia (València) en tres dies amb més de 25 anys d’història.

Organitzada per Geo-Planet, amb la inestimable col·laboració del Club Turyciclo, se celebrarà els dies 17,18 i 19 d’abril de 2020. La prova consta de 3 etapes amb una distància total de 290km. aproximadament i 6000m. de desnivell acumulat. La travessia està orientada a preparar la temporada per a clubs i particulars que vulguen acumular quilòmetres a principi d’any o servisca de base per a qualsevol altre desafiament de la temporada. MITIC BIKE és l’esdeveniment perfecte en l’enclavament ideal per climatologia, orografia i serveis per a la pràctica del MTB

Amb eixida neutralitzada des de l’entorn  de la Ciutat de les Arts i les Ciències el dia 17 d’abril a les 15:00h. aquesta prova és una travessia multi etapa de velocitat lliure, a l’estil d’altres proves d’aquest format.

Si eres aficionat al MTB, la Mitic Bike és la teua prova, una aventura de 3 dies a manera de repte personal, on l’objectiu és acabar.

Més informació de l'esdeveniment

 miticbike.com/

Eixida en els voltants de la Ciutat de les Arts i les Ciències

del17 abril 2020
al19 abril 2020
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Geo-Planet amb col·laboració del Club Turyciclo
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments MTB