Agenda esdeveniments

Miniolimpiada i MiniMarató (entorn de la Ciutat de les Arts i les Ciències)

09:00 -13:00 18 de novembre 2017

El dissabte 18 de novembre a partir de les 9.00h., se celebrarà en la Ciutat de les Arts i les Ciències la primera jornada de Miniolimpiada de la temporada 2016-2017. Serà en l’entorn de la Marató València Trinidad Alfonso EDP i en el mateix entorn on s’estaran vivint les hores prèvies a la gran cita esportiva de la ciutat.

Es tracta d’una activitat multiesportiva emmarcada dins del projecte dels Jocs Esportius municipals (JJDDMM) de la Ciutat de València. Este projecte, que va començar fa diverses temporades, s’ha consolidat dins del calendari d’activitats per als més menuts i cada dia són més els participants que disfruten d’estes jornades esportives de caràcter lúdic i educatiu. Entre les activitats destaca el MiniMarató València MAPFRE, destinat als futurs maratonians (ampliar informació).  

Xiquets i xiquetes de primer cicle de primària de diversos clubs i centres escolars (xiquets i xiquetes de 6 i 7 anys, categoria pre-benjamí) de la ciutat de València, tenen l’oportunitat de disfrutar d’un dia d’esport i convivència, realitzant jocs preesportius adaptats les seues edats.

Entorn de la Ciutat de les Arts i les Ciències

dissabte 18 de novembre 2017
09:00 -13:00

0

Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme Multideporte