Agenda esdeveniments

Medio Maratón Valencia Trinidad Alfonso Zurich 2024

08:25 -12:00 27 d’octubre 2024

La SD Correcaminos organitza la 33a del Medio Maratón València Trinidad Alfonso Zurich 2024, el diumenge dia 27 d’octubre de 2024, i ja ha esgotat els seus 25.000 dorsals disponibles quasi nou mesos abans de la seua celebració. Este és el sext any consecutiu que la prova penja el cartell de sold out.

El Medio Maratón Valencia Trinidad Alfonso Zurich 2024 és el més ràpid del món ja que posseïx el rècord del món femení amb l’1.02:52 de l’etíop Letesenbet Gidey (2021) i la segona millor marca masculina de la història (un segon per davall del rècord), els els 57:32 de l’atleta kenià Kibiwott Kandie (Elit Edition, 2020). A més, huit de les deu millors marques de la història en la distància s’han aconseguit ací.

El pròxim 27 d’octubre milers d’atletes i populars vinguts de tot el món gaudiran dels 21 Km de la 33a edició del Medio Maratón Valencia Trinidad Alfonso Zurich Ciutat del Running.

Altres dades d’interés

Distincions

  • Etiqueta Or Label Race de la World Athletics.
  • Millor Mitjà Marató d’Espanya per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA).
  • Membre del circuit europeu SuperHalfs Sèries.
  • Carrera dins del Circuit Nacional Plàtan de Canàries.

Rècords

  • Kibiwott Kandie – 57:32 World Rècord (2020). No vigent en l’actualitat.
  • Letesenbet Gidey – 1.02:52 *World Rècord (2021).

Fira de la carrera

La Fira de la Carrera, lloc on s’arreplega el dorsal i la bossa, se celebra el divendres i dissabte previ a la prova.

Welcome To València

Si vens des d’una altra ciutat a córrer a València, et recomanem que gestions el teu viatge a través d’https://welcometovalencia.com/, el servici oficial de viatges de la prova on trobaràs els millors servicis i els millors preus per a corredors (late checkout inclòs, detall de benvinguda, cancel·lació sense despeses per lesió…)

SuperHalfs

La mitja marató de València pertany als SuperHalfs, les sèries internacionals que reunixen les millors carreres del món en la distància. Lisboa, Praga, Copenhaguen, Cardiff i Berlin acaben de completar el llistat, que destaca per la seua alta qualitat organitzativa, cura al corredor i comptar amb etiquetes de la World Athletics.

L’objectiu d’esta aliança és el de promoure la carrera a peu, l’esport turístic i conscienciar sobre el medi ambient.

Circuit Nacional de Running Plàtan de Canàries

És un circuit de carreres integrat per la Mitja Marató de Sevilla, la Mitja Marató de Barcelona, la Behobia-Sant Sebastià i la Mitja Marató Rock’n’Roll de Madrid. +info ací

Entitat solidària

Cada any la Mitja Marató València compta amb una entitat solidària, que rep la donació voluntària dels corredors durant el procés d’inscripció, així com el xec que la Z Zurich Foundation entrega cada any.

Consulta ací tots els detalls sobre l’entitat solidària de la Mitja Marató València. +info ací.

Distància del recorregut

21.097,5 metres
Eixida Avenida Tarongers

diumenge 27 d’octubre 2024
08:25 -12:00

0


Entidad organizadora
SD Correcaminos
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Grans Esdeveniments Atletisme