Agenda esdeveniments

Medio Maratón Valencia Trinidad Alfonso Zurich 2023

08:25 -12:00 22 octubre 2023

La S.D. Correcaminos organitza el 32º Medio Maratón Valencia Trinidad Alfonso Zurich, el diumenge dia 22 d’octubre de 2023.

El Medio Maratón Valencia Trinidad Alfonso Zurich és el més ràpid del món i l’únic que actualment posseeix el rècord del món masculí i femení de la mateixa distància. I ho és gràcies als 57:32 de l’atleta kenià Kibiwott Kandie (Elit Edition, 2020) i de l’1.02:52 de l’etíop Letesenbet Gidey (2021).

Medio Maratón Valencia Trinidad Alfonso Zurich va obrir el dimecres 14 de desembre les inscripcions per a l’edició en 2023 i continua sent de les millors carreres d’Espanya, segons la Reial Federació Espanyola d’Atletisme.

Els corredors inscrits en l’edició de 2022 han tingut una setmana de termini preferencial per a inscriure’s abans que la resta i amb el qual l’Organització vol premiar la fidelitat per la prova. Després d’aquest termini, les inscripcions s’obrin a tots els corredors interessats a participar en 2023, quan en el cas de la mitja marató ja han assignat prop de 8.300 dorsals.

Enguany el Medio Maratón Valencia Trinidad Alfonso Zurich ha fixat un límit de 22.000 places. El preu de la prova anirà escalant a mesura que es vagen completant els primers blocs d’inscripció.

El pròxim 22 d’octubre milers d’atletes i populars vinguts de tot el món gaudiran de la 32a edició delMedio Maratón Valencia Trinidad Alfonso Zurich en Valencia Ciudad del Running.

Altres dades d’interés

Distincion

  • Etiqueta Elit *Label *Race de la *World *Athletics.
  • Millor Mitjà Marató d’Espanya per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA).
  • Membre del circuit europeu SuperHalfs Sèries.
  • Carrera dins del Circuit Nacional Plàtan de Canàries.

Rècords

  • Kibiwott Kandie – 57:32 World Rècord (2020). No vigent en l’actualitat.
  • Letesenbet Gidey – 1.02:52 World Rècord (2021).

Recorregut

Amb eixida en *v de Tarongers, els 21K valencians són el circuit ideal per a córrer molt ràpid i batre la teua marca.

Fira del corredor

La fira del corredor, lloc on es recull el dorsal i la borsa, se celebra el divendres i dissabte previ a la prova.

Welcome To Valencia

Si vens des d’una altra ciutat a córrer a València, et recomanem que gestions el teu viatge a través de Welcome to Valencia, el servei oficial de viatges de la prova on trobaràs els millors serveis i els millors preus per a corredors.

SuperHalfs

El Medio Maratón Valencia pertany als SuperHalfs, les sèries internacionals que reuneixen les millors carreres del món en la distància. Lisboa, Praga, Copenhaguen i Cardiff acaben de completar el llistat, que destaca per la seua alta qualitat organitzativa, cura al corredor i comptar amb etiquetes de la World Athletics. L’objectiu d’aquesta aliança és el de promoure la carrera a peu, l’esport turístic i conscienciar sobre el medi ambient.

Circuit Nacional de Running Plàtan de Canàries

És un circuit de carreres integrat per la Mitja Marató de Sevilla, la Mitja Marató de Barcelona, la Behobia-Sant Sebastià i la Mitja Marató Rock’n’Roll de Madrid. +info

Entitat solidària

Cada any el Medio Maratón Valencia compta amb una entitat solidària, que rep la donació voluntària dels corredors durant el procés d’inscripció, així com el xec que la Z Zurich Foundation entrega cada any. Consulta açí tots els detalls sobre l’entitat solidària del Medio Maratón Valencia. 

 

Distància del recorregut

21.097,5 metres
Eixida en Avenida Tarongers a les 08:25 hores

diumenge 22 octubre 2023
08:25 -12:00

0


Entidad organizadora
S.D. Correcaminos
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Atletisme