Agenda esdeveniments

Maratón Valencia Trinidad – Alfonso EDP 2021

08:15 -13:00 05 desembre 2021

El fenomen de l’atletisme popular s’ha consolidat com la referència en matèria de l’esport de masses. Una especialitat esportiva que té en la marató la seua màxima referència. Els mítics 42,195 quilòmetres, són un exemple de superació personal i constància que reflecteixen els valors més destacats de l’esport.

En la Maratón Valencia Trinidad Alfonso EDP (que enguany compleix la seua edició número 41) trobaràs un circuit idoni (totalment pla) per a superar la teua marca. El mes de desembre es converteix en una època de l’any perfecta per a la pràctica de les proves de fons a la nostra ciutat i al costat de l’incomparable marc que acompanya la celebració d’aquesta, fan de la Maratón Valencia Trinidad Alfonso EDP una de les cites més destacades del panorama nacional.

La Ciutat de l’Arts i les Ciències serà el centre neuràlgic d’una prova que pretén ser una festa de l’esport. Tant l’eixida com l’arribada, així com les activitats paral·leles a la carrera, seran en aquest enclavament arquitectònic, sens dubte, un dels més espectaculars del nostre segle.

Bat la teua marca i travessa les aigües de l’Oceanogràfic. Els atletes aconseguiran el seu objectiu corrent, literalment, sobre les aigües situades en els voltants de l’Oceanogràfic sobre una plataforma de més de 300 metres de llarga i 8 d’ampla convertint el final en un dels més fascinants que mai haja vist una marató.

Distància del recorregut

42,195 quilòmetres
Més informació de l'esdeveniment

 https://www.valenciaciudaddelrunning.com/maraton/

Eixida a la Plaça de la Marató (Pont de Montolivet), amb arribada a la Ciutat de les Arts i les Ciències

diumenge 05 desembre 2021
08:15 -13:00

0


Entidad organizadora
SD Correcaminos i Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Atletisme