Agenda esdeveniments

Marató València Trinidad Alfonso EDP + 10K València Trinidad Alfonso

08:30 -14:00 20 de novembre 2016

El fenomen de l’atletisme popular s’ha consolidat com la referència en matèria de l’esport de masses. Una especialitat esportiva que té en la Marató la seua màxima referència. Els mítics 42,195 quilòmetres, són un exemple de superació personal i constància que reflectixen els valors més destacats de l’esport.

En la Marató València Trinidad Alfonso EDP (que enguany complix la seua edició número 36) trobaràs un circuit idoni (totalment pla), la temperatura perfecta (entre 12 i 17 graus) per a superar la teua marca. El mes de novembre es convertix en una època de l’any perfecta per a la pràctica de les proves de fons i junt amb l’incomparable marc que acompanya la celebració de la mateixa, fan de la Marató València Trinidad Alfonso una de les cites més destacades del panorama nacional.

En l’edició de 2015 es van batre tots els registres de temps amb la millor marca en sòl espanyol de la història, obtinguda per l’atleta John Nzau Mwangangi amb un crono de 2:06:13. A més, com cada any es va tornar va superar la marca de participants inscrits en la prova amb una xifra que es va elevar per damunt dels 17.000 participants.

La Ciutat de l’Arts i les Ciències seran el centre neuràlgic d’una prova que pretén ser una festa de l’esport. Tant l’eixida com l’arribada, així com les activitats paral·leles a la carrera, seran en este enclavament arquitectònic, sens dubte, un dels més espectaculars del nostre segle.

Bat la teua marca i travessa les aigües del Museu de les Ciències príncep Felipe. Els atletes arribaran al seu objectiu corrent, literalment, sobre les aigües situades enfront del Museu príncep Felipe sobre una plataforma de més de 150 metres de llarga i 8 d’ampla convertint el final en un dels més fascinants que mai haja vist una marató.

Paral·lelament, a més, es també es realitza el 10K València Trinidad Alfonso, els ja tradicionals 10.000 metres que transcorren paral·lels a la Marató València i que compartix la seua espectacular eixida i especial arribada a meta.

Distància del recorregut

42,195
Més informació de l'esdeveniment

 www.valenciaciudaddelrunning.com/maraton/maraton-10k/

Eixida en el Pont de Montolivet, amb arribada en la Ciutat de les Arts i les Ciències

diumenge 20 de novembre 2016
08:30 -14:00

0


Entidad organizadora
SD Correcaminos i Ajuntament de València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Grans Esdeveniments Atletisme