Agenda esdeveniments

Maratón València Trinidad Alfonso Zurich 2024

08:15 -15:00 01 de desembre 2024

La S.D. Correcaminos i la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València organitzen la 44a Maratón Valencia Trinidad Alfonso Zurich el diumenge 1 de desembre de 2024.

El Maratón Valencia Trinidad Alfonso Zurich, el quart més ràpid del món (2.01:48), trobaràs un circuit idoni per a superar la teua marca. L’època de l’any, ideal per a la pràctica de les proves de fons, la temperatura perfecta (entre 12 i 17 graus) al costat de l’incomparable marc que acompanya la celebració de la prova, la Ciutat de les Arts i de les Ciències, fan d’esta marató una de les cites més destacades del panorama nacional i internacional.

Informació d’interés

Pròxima edició

1 de desembre de 2024.

Organitzadors

  • SD Correcaminos.
  • Ajuntament de València.

Distincions

  • Etiqueta Platí de la World Athletics.
  • Millor Marató d’Espanya per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA).

Rècords

  • Sisay Lemma – 2.01:48 – 2023 – Sexta millor marca de la història.
  • Amane Beriso – 2.14:58 – 2022 – Cinquena millor marca de la història.

Recorregut

El recorregut de la marató de València, amb inici en la Plaça de la Marató i final en la passarel·la sobre l’aigua a la Ciutat de les Arts i les Ciències, és el circuit ideal per a fer marca. És completament pla i al nivell de la mar. Discorre per grans avingudes i el centre històric de la ciutat, on es troben les principals atraccions turístiques. A més, compta amb nombrosos punts d’animació al llarg del recorregut que t’ajudaran a no baixar el ritme.

Fira de la carrera

ExpoDeporte València és el lloc on els corredors poden recollir el seu dorsal i borsa del corredor. Se celebra el divendres i dissabte previ a la prova.

Corredors internacionals

Si vens des d’un altre país a córrer a València, et recomanem que gestions el teu viatge a través de Welcome to Valencia, el servici oficial de viatges de la prova on trobaràs els millors servicis i els millors preus per a corredors (eixida retardada, detall de benvinguda…).

Entitat solidària

Cada any la marató de València compta amb una entitat solidària, que rep la donació voluntària dels corredors durant el procés d’inscripció, així com el xec que la Z Zurich Foundation lliurament cada any.

Consulta ací tots els detalls sobre l’entitat solidària de la Maratón Valencia Trinidad Alfonso Zurich.

Distància del recorregut

42.195m.
Salida en la Plaza Maratón

diumenge 01 de desembre 2024
08:15 -15:00

0