Agenda esdeveniments

Maratón Valencia Trinidad Alfonso 2023

08:15 -15:00 03 desembre 2023

La S.D. Correcaminos i la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València organitzen la 43a Maratón Valencia Trinidad Alfonso el diumenge 3 de desembre de 2023.

En el Maratón Valencia Trinidad Alfonso, el segon més ràpid del món (2.01:53”), trobaràs un circuit idoni per a superar la teua marca. L’època de l’any, ideal per a la pràctica de les proves de fons, la temperatura perfecta (entre 12 i 17 graus) al costat de l’incomparable marc que acompanya la celebració de la prova, la Ciutat de les Arts i de les Ciències, fan d’aquesta marató una de les cites més destacades del panorama nacional i internacional.

Maratón Valencia Trinidad Alfonso va obrir el dimecres 14 de desembre les inscripcions per a l’edició en 2023 de les millors carreres d’Espanya, segons la Reial Federació Espanyola d’Atletisme, que se celebrarà el 3 de desembre.

Els corredors inscrits en l’edició de 2022 han tingut una setmana de termini preferencial per a inscriure’s abans que la resta i amb el qual l’Organització vol premiar la fidelitat per la prova referent de València Ciutat del Running. Després d’aquest termini, les inscripcions s’obrin a tots els corredors interessats a participar en 2023 i a data de hui ja han assignat més de 10.000 dorsals.

Per a enguany la Marató València ha posat a la disposició dels corredors espanyols i internacionals un màxim de 33.000 dorsals. El preu de la prova anirà escalant a mesura que es vagen completant els primers blocs d’inscripció.

L’edició 2022 ens va deixar un gran record esportiu: Kiptum  i Beriso van triomfar amb dues marques històriques (quarta i tercera millor marca de la història, respectivament), mentre Marta Galimany va signar un sensacional 2.26.14”.

Altres dades d’interés

Organitzadors

  • SD Correcaminos
  • Ajuntament de València

Distincions

  • Etiqueta Platí de la World Athletics
  • Millor Marató d’Espanya per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA)

Recorregut

El recorregut de la Marató València, amb inici en la Plaça de la Marató i final en la passarel·la sobre l’aigua a la Ciutat de les Arts i les Ciències, és el circuit ideal per a fer marca. És completament pla i al nivell de la mar. Discorre per grans avingudes i el centre històric de la ciutat, on es troben les principals atraccions turístiques. A més, compta amb nombrosos punts d’animació al llarg del recorregut que t’ajudaran a no baixar el ritme.

Fira del corredor

ExpoDeporte València és el lloc on els corredors poden recollir el seu dorsal i borsa del corredor. Es troba en el Museu Príncep Felip i se celebra el divendres i dissabte previ a la prova.

Entitat solidària

Cada any la Marató València compta amb una entitat solidària, que rep la donació voluntària dels corredors durant el procés d’inscripció, així com el xec que la Z Zurich Foundation lliura cada any. Consulta açí tots els detalls sobre l’entitat solidària del Maratón Valencia.

 

Distància del recorregut

42.195m.
Iinici en la Plaça de la Marató i final en la passarel·la sobre l'aigua a la Ciutat de les Arts i les Ciències

diumenge 03 desembre 2023
08:15 -15:00

0


Entidad organizadora
S.D. Correcaminos i la Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Grans Esdeveniments Atletisme