Agenda esdeveniments

Marató València Trinidad Alfonso EDP Elit Edition

Tot el dia 06 de desembre 2020

La Marató València Trinidad Alfonso EDP Elit Edition viurà la seua edició més singular el pròxim 6 de desembre en aquesta edició especial marcada per les restriccions i mesures de seguretat que ha provocat la pandèmia mundial de la COVID-19, en la qual participaran solament prop de 300 atletes professionals.

Es tracta d’un recorregut molt similar al que va tindre el Mundial de Mitjana Marató València 2018 i exigirà que la prova de marató done dues voltes, passant de nou per la línia d’eixida abans de completar els 42.195 metres amb l’habitual baixada en el tram final cap a la meta sobre el llac del Museu de les Ciències. 

La prova de Marató començarà a les 8:30h, mentre que la mitja marató avança la seua eixida a les 8:00h, per la qual cosa totes dues proves compartiran el traçat en diferents franges horàries, a més de tindre la mateixa eixida, en un dels vials del pont de Montolivet, a més de la mateixa meta.

Totes dues carreres comptaran amb un ampli dispositiu mèdic i sanitari que acompanyarà l’organització d’aquesta cita en la qual participaran prop de 300 atletes professionals arribats de més de 40 països de tot el món.


diumenge 06 de desembre 2020
Tot el dia

0

Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Atletisme