Agenda esdeveniments

Marató València Trinidad Alfonso EDP + 10K València Trinidad Alfonso EDP 2019

08:30 -14:00 01 de desembre 2019

El fenomen de l’atletisme popular s’ha consolidat com la referència en matèria de l’esport de masses. Una especialitat esportiva que té en la Marató la seua màxima referència. Els mítics 42,195 quilòmetres, són un exemple de superació personal i constància que reflecteixen els valors més destacats de l’esport.

En la Marató València Trinidad Alfonso EDP (que enguany compleix la seua edició número 39) trobaràs un circuit idoni (totalment pla) per a superar la teua marca. El mes de desembre es converteix en una època de l’any perfecta per a la pràctica de les proves de fons a la nostra ciutat i al costat de l’incomparable marc que acompanya la celebració d’aquesta, fan de la Marató València Trinidad Alfonso EDP una de les cites més destacades del panorama nacional.

La Ciutat de l’Arts i les Ciències serà el centre neuràlgic d’una prova que pretén ser una festa de l’esport. Tant l’eixida com l’arribada, així com les activitats paral·leles a la carrera, seran en aquest enclavament arquitectònic, sens dubte, un dels més espectaculars del nostre segle.

Bat la teua marca i travessa les aigües del Museu de les Ciències Príncep Felip. Els atletes aconseguiran el seu objectiu corrent, literalment, sobre les aigües situades enfront del Museu Príncep Felip sobre una plataforma de més de 150 metres de llarga i 8 d’ampla convertint el final en un dels més fascinants que mai haja vist una marató.

Paral·lelament, a més, també es realitza el 10K València Trinidad Alfonso, els ja tradicionals 10.000 metres que transcorren paral·lels a la Marató València i que comparteix la seua espectacular eixida i especial arribada a meta.

Distància del recorregut

42,195Km
Més informació de l'esdeveniment

 https://www.valenciaciudaddelrunning.com/maraton/maraton

Eixida des de la Plaça de la Marató (Pont de Montolivet), amb arribada a la Ciutat de les Arts i les Ciències

diumenge 01 de desembre 2019
08:30 -14:00

0


Entidad organizadora
SD Correcaminos i Ajuntament de València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Grans Esdeveniments Atletisme