Agenda esdeveniments

Marató València Trinidad Alfonso EDP + 10K València Trinidad Alfonso EDP 2018

08:30 -14:00 02 December 2018

El fenomen de l’atletisme popular s’ha consolidat com la referència en matèria de l’esport de masses. Una especialitat esportiva que té en la Marató la seua màxima referència. Els mítics 42,195 quilòmetres, són un exemple de superació personal i constància que reflectixen els valors més destacats de l’esport.

En la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP (que enguany complix la seua edició número 38) trobaràs un circuit idoni (totalment pla) per a superar la teua marca. El mes de desembre es convertix en una època de l’any perfecta per a la pràctica de les proves de fons en la nostra ciutat i junt amb l’incomparable marc que acompanya la celebració de la mateixa, fan de la Marató València Trinidad Alfonso EDP una de les cites més destacades del panorama nacional.

La Ciutat de l’Arts i les Ciències serà el centre neuràlgic d’una prova que pretén ser una festa de l’esport. Tant l’eixida com l’arribada, així com les activitats paral·leles a la carrera, seran en este enclavament arquitectònic, sens dubte, un dels més espectaculars del nostre segle.

Bat la teua marca i travessa les aigües del Museu de les Ciències Príncep Felipe. Els atletes arribaran al seu objectiu corrent, literalment, sobre les aigües situades enfront del Museu Príncep Felipe sobre una plataforma de més de 150 metres de llarga i 8 d’ampla convertint el final en un dels més fascinants que mai haja vist una marató.

Paral·lelament, a més, es també es realitza el 10K València Trinidad Alfonso, els ja tradicionals 10.000 metres que transcorren paral·lels a la Marató València i que compartix la seua espectacular eixida i especial arribada a meta.

Una de les grans novetats d’enguany és el canvi de data al 2 de desembre, retardant-se dos setmanes en esta edició i les següents per a no coincidir amb el Gran Premi Motul de MotoGP així com altres proves de marató en el calendari nacional, buscant esta data que permeta continuar mantenint el seu creixement internacional i, inclús, es faça un poc més suportable la preparació a l’estiu per als corredors nacionals.

Més informació de l'esdeveniment

 www.valenciaciudaddelrunning.com/maraton/maraton-10k/

Eixida en el Pont de Montolivet, amb arribada en la Ciutat de les Arts i les Ciències

Sunday 02 December 2018
08:30 -14:00

0


Entidad organizadora
SD Correcaminos i Ajuntament de València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Grans Esdeveniments Atletisme