Agenda esdeveniments

Long Run New Balance Maratón Valencia (2023)

08:00 -13:00 12 de novembre 2023

New Balance i Marató València t’acompanyen en el teu entrenament més important de cara al Maratón València Trinidad Alfonso: el diumenge 12 de novembre la Ciutat del Running acollirà una tirada llarga reservada a 1200 inscrits a la marató més ràpida del nostre país.

No es tracta d’una carrera, no hi ha classificacions, es tracta d’un test, d’una sessió d’entrene assistida, en el qual els corredors/as sabran realment què podran esperar d’ells mateixos el 3 de desembre, quan toc competir de veritat.

L’esdeveniment comptarà amb avituallament (gels, beguda isotònica i aigua), punts d’animació amb música en directe, recorregut marcat amb punts quilomètrics visibles, llebres que garantisquen el ritme, guarda-roba… i fins i tot una samarreta de record per a tots els participants.

El circuit, completament pla, s’ha dissenyat als Jardins del Túria, amb eixida a les 08:15h. (convocatòria a les 08:00h) des de l’esplanada del Tram IX, entre el Pont de l’Exposició i el Pont de les Flors- Alcaldessa Rita Barberá, establint-se un màxim de voltes fins a completar 30 quilòmetres.

Esplanada del Tram IX, entre el Pont de l'Exposició i el Pont de les Flors- Alcaldessa Rita Barberá

diumenge 12 de novembre 2023
08:00 -13:00

0


Entidad organizadora
Valencia Ciudad del Running
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Carreres Populars Actividad física Atletisme