Agenda esdeveniments

Lliga MAPFRE de Tennis Masculí i a Silla

Tot el dia del 17 juliol 2020
al 19 juliol 2020

Les instal·lacions del Club Tennis València seran la seu aquest pròxim cap de setmana de la segona cita de la Lliga *MAPFRE, en les quals es disputarà del 17 al 19 de juliol i comptarà amb la presència de huit tennistes espanyols Top100 ATP.

L’organització conjunta de l’esdeveniment entre la Reial Federació Espanyola de Tennis i el Club Tennis València suposa que acudisquen a competir a la nostra ciutat els màxims referents a nivell nacional, amb l’excepció de Rafael Nadal.

Els tennistes ja confirmats són Pablo Carreño, Albert Ramos, Roberto *Carballés, Carlos Taberner, Mario Vilella, Jaume *Munar i Pedro Martínez, i Pablo Andújar. Els huit participants estaran dividits en dos grups capitanejats per Carreño i Ramos. 

Aquest esdeveniment, que compta amb la Fundació Esportiva Municipal com a patrocinador local, s’ha organitzat en tres dates de competició per als tennistes: la primera, el passat cap de setmana en el Vall d’Hebron, l’esdeveniment que se celebrarà aquesta setmana en el Club de Tennis València (17-18-19 de juliol) i finalitzarà una setmana després a Avilés (24-25-26 de juliol). Com a novetat, el torneig podrà comptar amb aforament limitat en les graderies i mesures de seguretat contra el coronavirus.

La competició inclou  partits de tennis en cadira de rodes en els quals també s’enfrontaran els principals referents nacionals. Aquests partits es disputaran per igual en la pista central, amb accés limitat de públic, i serà retransmés en TVE.

 

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.rfet.es/es/liga-mapfre.html

Instal·lacions Club Tenis Valencia, Carrer de Cavanilles, 7, València

del17 juliol 2020
al19 juliol 2020
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Real Federación Española de Tenis y Club Tenis Valencia
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Tennis