Agenda esdeveniments

Lliga RSR 2023-2024. Rugbi a Cadira de Rodes, tercera jornada

Tot el dia del 02 de desembre 2023
al 03 de desembre 2023

L’esport adaptat es va obrint pas a grans nivells en els últims anys: futbol, bàsquet… I també el rugbi, que este cap de setmana és el protagonista.

El cap de setmana del 2 i 3 de desembre la ciutat de València serà l’epicentre nacional de la lliga de rugbi en cadira de rodes en la tercera jornada de la Lliga RSR 2023-2024, en el Pavelló Benicalap.

UPV Lobos QR, CD Adapta Zaragoza RSR, Spartans Granollers, Los Dragones del CAAD i BUC Barcelona es mesuraran en una jornada de lliga apassionant. Els partits es jugaran dissabte tot el dia en horari de matí i vesprada, mentre que la jornada del diumenge es jugarà únicament en horari de matí. L’equip que representa a la nostra ciutat, UPV Lobos QR es va fundar en 2017 i és la quarta temporada que l’equip valencià competeix en la lliga a nivell nacional.

El rugbi en cadira de rodes és un esport d’equip per a persones amb discapacitats motores i es juga  en tornejos de 4 contra 4 amb una pilota redona semblant al del volei. Desenvolupat al Canadà a la fi de la dècada de 1970, actualment es practica en al voltant de vint països i és, a més, un esport paralímpic.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.tupuedestv.com/

Pavelló Benicalap. Carrer de Castellonet de la Conquesta, 19

del02 de desembre 2023
al03 de desembre 2023
Tot el dia

0


Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Adaptados Rugbi