Agenda esdeveniments

La Vuelta Femenina by Carrefour.es

16:00 -18:00 28 d’abril 2024

València acollirà l’eixida de la Volta a Espanya femenina més ambiciosa, que, per primera vegada visita als Pirineus. La Vuelta Femenina 2024, que se celebrarà del 28 d’abril al 5 de maig, compta amb huit etapes sent la més llarga disputada fins al moment i en la qual participaran vint-i-tres equips, entre ells els espanyols Movistar Team, Bizkaia-Durango i Laboral Kutxa-Fundación Euskadi.

València, que ja compta amb l’experiència de ser eixida oficial de La Volta en 1996 i 2002, acollirà la contrarellotge per equips inaugural, de 16 quilòmetres, que tindrà com a epicentre la Ciutat de les Arts i les Ciències i l’Oceanogràfic.

La ronda espanyola, que comptarà amb una etapa més que en 2024, començarà el diumenge de 28 d’abril a València i finalitzarà el 5 de maig en Valdesquí. Al llarg de les seues huit etapes, la carrera visitarà huit províncies de cinc comunitats autònomes diferents. Les ciclistes afrontaran una contrarellotge per equips, una etapa plana, dos etapes ondulades, una etapa de mitja muntanya i tres etapes de muntanya.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.lavueltafemenina.es/

Ciudad de las Artes y las Ciencias y el Oceanogràfic.

diumenge 28 d’abril 2024
16:00 -18:00

0


Entidad organizadora
UniPublic - Real Federació Espanyola de Ciclisme
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Ciclisme