Agenda esdeveniments

KOA Distance 2019

Tot el dia del 03 maig 2019
al 05 maig 2019

La ciutat de València acollirà el KOA Distance, una prova de mig Ultraman. Un esdeveniment esportiu on la distància ultra serà la protagonista. Un repte exigent al qual només podran accedir uns pocs: només està oberta per a atletes amb experiència demostrable en llarga distància.

KOA Distance és una prova de resistència que es disputarà entre el 3 i el 5 maig, on 40 esportistes, acompanyats obligatoriament dels seus equips format per dues persones, haurà d’enfrontar-se a 5Km de natació, 210Km de bici i 42Km de carrera, la distància que es recorre en un mig Ultraman.

Cadascuna de les disciplines es duu a terme en un dia. Tota la informació sobre els recorreguts i horaris pot consultar-se en: https://koadistance.com

És una prova sense draft i està oberta al trànsit i els esportistes han de complir requisits tals com haver acabat un triatló de llarga distància i estar federat. L’organització vela per la salut dels esportistes, per això és obligatori a més que cadascun dels participants s’haja sotmés a una prova d’esforç.

KOA, la distància dels valents.

Més informació de l'esdeveniment

 https://koadistance.com

Diferents eixides i recorreguts en funció de la disciplina/dia

del03 maig 2019
al05 maig 2019
Tot el dia

0


Entidad organizadora
KOA Distance
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Triatló