Agenda esdeveniments

JR. NBA European Finals 2024

Tot el dia del 26 de juny 2024
al 29 de juny 2024

La segona edició de les Jr. NBA European Finals, presentades per Kellogg’s, se celebrarà a València, del 26 al 29 de juny. Este torneig de bàsquet juvenil d’elit reunirà joves de 15 anys o menys de sis països europeus en les instal·lacions de L’Alqueria del Basket.

L’esdeveniment comptarà amb categories masculina i femenina, cadascuna composta per sis equips de 12 joves jugadors provinents d’Anglaterra, Itàlia, Lituània, Espanya, Països Baixos i Croàcia. A més de competir en el torneig, els participants s’involucraran en diverses activitats que inclouen sessions d’aptituds per a la vida diària, desafiaments d’habilitats, clínics de bàsquet, un concurs de triples, un partit All-Star i activitats de suport a la comunitat.

El torneig també comptarà amb la presència d’ambaixadors europeus de la NBA, els qui assistiran i contribuiran a les activitats programades, oferint la seua experiència i coneixements als joves jugadors. Han confirmat la seua assistència la campiona de la WNBA, Ticha Penicheiro (nomenada una de les millors 20 jugadores de la història, 4 vegades All-Star i 3 vegades en el millor quintet de la lliga) i Dominique Wilkins (9 vegades All-Star, Hall of Fame, 2 vegades campió del Concurs de mats del All-Star, màxim anotador en la història dels Atlanta Hawks).

Este esdeveniment té com a objectiu no sols promoure l’esport entre els joves, sinó també fomentar valors i habilitats que els seran útils en la seua vida diària, destacant la importància del treball en equip, l’esforç i la dedicació.

Descarregar díptic amb horaris i més informació.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.nba.com/

L'Alqueria del Basket. C/ del Bomber Ramon Duart, s/n

del26 de juny 2024
al29 de juny 2024
Tot el dia

0


Entidad organizadora
National Basketball Association (NBA)
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Edat escolar Baloncesto