Agenda esdeveniments

Jocs Taronja 2023

Tot el dia del 03 març 2023
al 05 març 2023

El Club Esportiu LGTBI+ Samarucs València celebrarà els dies 3, 4 i 5 de març de 2023 la novena edició del Jocs Taronja, torneig esportiu internacional en el qual es preveu la participació d’un miler d’esportistes de diferents clubs nacionals i europeus, que participaran en les 16 disciplines que s’ofereixen enguany: vòlei platja, voleibol, natació, futbol sala, quadball, rem, esgrima, tennis, taekwondo, running, escacs, dansa, teatre, capoeira, multiesport i fitness. 

L’objectiu d’aquest esdeveniment esportiu és promoure la visibilitat i reivindicació LGTBI+ i lluitar contra LGTBIfobia en l’esport. En aquesta edició de Jocs Taronja les competicions es desenvoluparan en diverses instal·lacions de Benetússer, Alboraia, Burjassot i la ciutat de València, com els Poliesportius de Natzaret, Benicalap i Malva-rosa, les pistes d’atletisme del Tram III del Jardí del Túria, o el Complex Esportiu de la Petxina que actuarà com meeting point i acollirà l’acte d’inauguració i una conferència sobre l’homofòbia en l’esport.

L’esdeveniment compta amb la implicació de l’Agrupació Esportiva Ibèrica LGTB (que reuneix els grups esportius LGTB d’Espanya i Portugal), així com la col·laboració de la Regidoria d’Esports, la Fundació Esportiva Municipal i la Regidoria d’Igualtat i Polítiques de Gènere i LGTBI de l’Ajuntament de València.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.samarucs.org/jocs-taronja/

Les competicions es desenvoluparan en diverses instal·lacions

del03 març 2023
al05 març 2023
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Club Esportiu LGTBI+ Samarucs València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Actividad física Ajedrez Esgrima Fútbol Natació Remo Taekwondo Tennis Volei Platja Voleibol