Agenda esdeveniments

IX Volta a la Província de València.

15:00 -19:00 del 05 de setembre 2019
al 08 de setembre 2019

La Federació de Ciclisme  de la Comunitat Valenciana ha donat a conéixer els detalls de la IX Volta a la Província de València per a elits i sub23, que se celebrarà del  5 al  8 de setembre.

Aquesta prova per etapes, de caràcter nacional per a elits i sub23 s’ha convertit per a molts en la més important del calendari sent una de les últimes oportunitats per a lluir-se i això provoca que tots els ciclistes vulguen estar presents per a deixar-se veure per directors d’equips i seleccionadors. És per això que a aquesta prova acudeixen equips de tot el territori nacional.

La ronda valenciana, que forma part del calendari nacional de la Federació Espanyola, constarà de quatre etapes que recorreran gran part de la província de València.

Eixida des del centre de València i quatre emocionants etapes

El dijous 5 de setembre se celebrarà la primera etapa entre València i Riba-roja de Túria després de 130km plens d’alts de muntanya i un terreny plagat de pujades i baixades. L’eixida neutralitzada, com no pot ser d’una altra manera, tindrà lloc en la Plaça de l’Ajuntament.

El divendres 6 de setembre, els ciclistes hauran de batre’s contra les manetes del rellotge sobre una distància de 22 quilòmetres només apta per a vertaders especialistes en una contrarellotge individual que es disputarà a Llíria. Aquesta crono suposarà un test important per als participants ja que es disputarà el dia abans de l’etapa regna d’aquesta edició a la comarca de l’Alt Túria.

La prova celebrarà la seua tercera etapa en l’Alt Túria el 7 de setembre a les 14.00 hores. El recorregut serà a l’invers de l’any passat, amb eixida aquesta vegada en Aras de los Olmos i arribada a Benaixeve. Es tracta d’un circuit de 125 quilòmetres amb cinc ports de muntanya, un de segona i quatre de tercera categoria. Aquesta etapa va ser decisiva l’any anterior i molt probablement tornada a ser-ho en aquesta edició.

La carrera es completarà el diumenge 8 amb el tradicional circuit semiurbà en Montcada, amb 121Km i que tornarà a deixar lluir-se als velocistes; a més, els equips treballaran també per a mantindre a dalt als seus líders i evitar sorpreses.

El dijous 5 de setembre se celebrarà la primera etapa amb eixida des de la Plaça de l'Ajuntament de València

del05 de setembre 2019
al08 de setembre 2019
15:00 -19:00

0


Entidad organizadora
Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana
Categories de l'esdeveniment
Grans Esdeveniments Ciclisme