Agenda esdeveniments

IX Màster Absolut Bàdminton “Ciutat de València” 2024

Tot el dia del 30 de març 2024
al 31 de març 2024

Si t’apassiona el bàdminton no pots perdre’t l’IX Màster Absolut “Ciutat de València” 2024 de categoria n3, que se celebra a la nostra ciutat este cap de setmana. Durant els dies 30 i 31 de març, el Pavelló Benicalap obri les seues portes als millors jugadors absoluts de bàdminton del panorama nacional. És el cas de l’olímpic Pablo Abián que ha participat en les 4 últimes olimpíades i que estiga any a París farà novament història.

En esta novena edició del Ciutat de València, ja hi ha confirmats un total de 97 jugadors de més de 40 clubs per a participar en les 5 categories en joc: individual masculí, individual femení, dobles masculins, dobles femenins i dobles mixtos.

La competició es disputarà a eliminació directa, jugant-se en la jornada del dissabte 30 les rondes preliminars fins a les semifinals des de les 9:30 hores fins a les 20:00 hores aproximadament, mentres que les finals seran la jornada del diumenge 31 a partir de les 10.00 hores.

Serà l’última prova de categoria màster abans del Campionat d’Espanya que se celebrarà a Cartagena del 10 al 12 de maig.

Per a aquells que no puguen assistir, es podrà seguir la competició en streaming a través del canal de YouTube de @badmintonspain.

Pavelló Benicalap. Carrer de Castellonet de la Conquesta, 19.

del30 de març 2024
al31 de març 2024
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Federació Espanyola de Badminton, Federació de Badminton de la Comunitat Valenciana, Club Badminton Drop València i Consell Superior d'Esports
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Badminton