Agenda esdeveniments

IX Carrera Universitat de València Virtual

07:00 -22:00 del 27 setembre 2020
al 04 octubre 2020

A causa de la crisi actual provocada per la COVID-19, la Fundació Esportiva Municipal va decidir cancel·lar aquest mateix mes de setembre el XVI Circuit de Carreras Populares. Per això, i amb la intenció de omplir el buit que deixa la participació en carreres presencials i per a mantindre viva la motivació us proposem un format alternatiu virtual que, encara que no siga el mateix, almenys us supose un repte per a exigir-vos a vosaltres mateixos una miqueta més aqueix dia.

La participació a aquesta prova i a la resta de carreres que se celebren d’ara en avant seran d’inscripció gratuïta i podrà realitzar-se des del dijous 27 de setembre a les 7:00h fins al 4 d’octubre a les 22:00h en el següent enllaç. 

El recorregut a realitzar serà de 5.000 m. que cada usuari pot decidir on realitzar-los. No obstant això, per a estandarditzar recorreguts recomanem als participants triar camins el més plans possibles o a poder ser recorreguts circulars perquè almenys existisca la mateixa pujada que baixada.

La participació en l’esdeveniment generarà una classificació de manera orientativa, però no dóna dret a premis, sinó que servirà per a poder comparar-nos amb altres corredors i corredores i fomentar una rivalitat sana i la classificació apareixerà publicada en l’APP amb la qual vas participar.

D’altra banda, hi haurà  una classificació ordenada amb els equips per participació on es comptabilitzaran els cinc primers atletes tant en la categoria masculina com la femenina.


del27 setembre 2020
al04 octubre 2020
07:00 -22:00

0

Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Atletisme