Agenda esdeveniments

IX Carrera Universitat de València

08:30 -11:00 17 octubre 2021

Les i els corredors populars tenen una nova cita el 17 d’octubre amb la IX Carrera Universitat de València. Cal recordar que encara que enguany no hi ha oficialment Circuit de Carreras de la ciutat, la Fundació Esportiva Municipal ha apostat per continuar celebrant les proves que tradicionalment han format part d’aquest Circuit sempre que la normativa sanitària ho permeta adaptant les proves per a complir escrupolosament amb les mesures anti Coronavirus marcades per les institucions sanitàries. Per això aquesta prova estarà limitada a 1.500 corredores o corredors. El traçat tindrà, aproximadament, 5. 570 metres i recorrerà part de l’avinguda Primerado Reig i Blasco Ibáñez, així com el passeig de l’Albereda.

La carrera tindrà eixida en l’avinguda Primado Reig, a l’altura del número 177, i recorrerà l’entorn del campus de Blasco Ibáñez de la UV. En aquesta ocasió, només hi haurà una tanda de runners, que eixirà a les 8:30 h.

El període d’inscripcions començarà el dijous 30 de setembre a les 19:00h i romandrà obert fins a les 23 hores del dijous 14 d’octubre, o fins a completar els 1.500 dorsals disponibles. La inscripció tindrà un cost de 2,65 € i pot efectuar-se en: https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/ix-carrera-universitat-de-valencia

Quant a la recollida de dorsals, per a evitar aglomeracions, s’habilitaran dos dies en la seu de la Fundació Esportiva Municipal (Passeig de la Petxina, 42). Les dates de recollida seran el divendres 15 d’octubre, de 17:00h a 20:00h, i el dissabte 16 d’octubre, de 10:00h a 13:00h i de 16:00 h a 20:00 h. Cal destacar que el dia de la carrera no serà possible recollir el dorsal.

Per a efectuar la recollida del dorsal serà necessari presentar el DNI. En el cas de recollir el d’una altra persona, s’haurà d’aportar l’autorització signada de la mateixa i la fotocòpia del DNI.

Descarregar el reglament amb informació pràctica per al corredor

Segur que aquesta prova, organitzada per la Fundació Esportiva Municipal amb la col·laboració de la Universitat de València-Servei d’Educació Física i Esports, tornarà a estar protagonitzada pel sensacional ambient popular. Aquesta carrera compta amb la col·laboració de Fundació Trinidad Alfonso, Intersport, Serrano, Coca-Cola i El Corte Inglés.

Distància del recorregut

5. 570 metres
Eixida en l'Avinguda Primado Reig, aproximadament a l'altura del número 177

diumenge 17 octubre 2021
08:30 -11:00

0


Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal de València amb la col·laboració de la Universitat de València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme