Agenda esdeveniments

IX Carrera Never Stop Running ‘Nunca te rindas’ – Circuit de Carreres Caixa Popular Ciutat de València

09:00 -13:00 11 de febrer 2024

El XIX Circuit de Carreres Caixa Popular Ciutat de València torna este cap de setmana en una cita ineludible per als enamorats del running, que podran gaudir este diumenge 11 de febrer de la IX Carrera Never Stop Running ‘Nunca te rindas’. Des de les 9.00 hores, els corredors i corredores se sumaran a esta segona prova del circuit.

L’eixida tindrà lloc el diumenge 11 de febrer a les 9.00 hores en l’Avinguda de França núm. 60 per a recórrer un traçat de 5.000 metres homologats.  És la primera de les quatre proves amb distància homologada amb les quals compta el Circuit.

A més, esta segona prova comptarà amb la modalitat de carreres infantils per a menors de 14 anys. Estos recorreguts estan adaptats a les diferents edats dels més xicotets.

I com sol ser habitual estos últims anys, la modalitat ‘A tu Ritmo’ permetrà que tots aquells ciutadans i ciutadanes puguen realitzar estos cinc quilòmetres com consideren i d’esta manera participen en la jornada d’una forma menys competitiva, amb una exigència física menor.

Distància del recorregut

5.000 m. homologats. Carreres infantils per a menors de 14 anys adaptades a les seues edats.
Av. de França, s/n (a l'altura del Carrer 3 d'Abril de 1979)

diumenge 11 de febrer 2024
09:00 -13:00

0


Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal, amb la col·laboració del Club Esportiu Never Stop Running
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme