Agenda esdeveniments

IX Carrera José Antonio Redolat – Circuit de Carreres Caixa Popular Ciutat de València

09:00 -13:00 12 de maig 2024

L’Avinguda Pío Baroja i el barri de Campanar acollirà una nova carrera popular. Ens referim a la IX Carrera José Antonio Redolat, quarta prova del Circuit de Carreres Caixa Popular Ciutat de València. La cita serà diumenge que ve 12 de maig, amb eixida a les 9:00h. en Maestro Rodrigo.

Un dels majors al·licients és que el recorregut estarà homologat com 5K per la RFEA i està inclosa en el calendari autonòmic de carreres en ruta de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana. També serà un gran al·licient que els runners tornaran a creuar l’arc de meta en la Pista d’Atletisme Estadi del Túria.

La carrera tornarà a comptar amb carreres infantils en la pròpia pista d’atletisme una vegada arriben els últims participants. Seran proves adaptades de manera progressiva a les edats dels participants menors de 14 anys.

I com sol ser habitual estos últims anys, la modalitat ‘A tu Ritmo’ permetrà que tots aquells ciutadans i ciutadanes puguen realitzar estos cinc quilòmetres com consideren i d’esta manera participen en la jornada d’una forma menys competitiva, amb una exigència física menor.

Distància del recorregut

5.000 m. homologats. Carreres infantils per a menors de 14 anys adaptades a les seues edats.
Eixida en Av. del Mestre Rodrigo, aproximadament a l'altura del número 24

diumenge 12 de maig 2024
09:00 -13:00

0


Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal amb la col·laboració del club de running Redolat Team
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme