Agenda esdeveniments

IX Carrera Cruz Roja

09:00 -12:00 29 maig 2022

La Carrera de Creu Roja torna al Passeig de l’Albereda enguany. La cita esportiva serà diumenge que ve 29 de maig a les 9:00 hores i represa un traçat de cinc quilòmetres al llarg de grans espais de la ciutat de València, plantejat per a aficionats al running i públic familiar.

La carrera compta amb recorregut de cinc quilòmetres en modalitat running o marxa nòrdica, assequible per a diferents públics i nivells. L’esdeveniment, que tindrà lloc el 29 de maig, partirà del Passeig de l’Albereda a les 9:00 hores i transcorrerà per les grans avingudes de València i la part superior del llit del riu Túria. L’eixida i línia de meta se situaran en el Passeig de l’Albereda, creuarà el Pont d’Aragó per a prolongar-se pel Passeig de la Ciutadella fins al Pont del Real, per a dirigir-se després pel carrer General Elío fins a l’Av. Blasco Ibáñez, i culminar des de l’Av. d’Aragó fins al Passeig de l’Albereda.

El diumenge 29 de maig se celebrarà la novena edició d'un 5K cent per cent solidari

El diumenge 29 de maig se celebrarà la novena edició d’un 5K cent per cent solidari

La 9a edició de la Carrera de Creu Roja compta amb el suport destacat des de la seua primera edició de Caixa Popular, i de Levante-EMV i Superdeporte com a mitjans oficials.

Skoda JR Valle tornarà a acollir la Fira del Corredor en les seues instal·lacions de la c/ Tomàs de Montañana 3 durant el divendres 27 a la vesprada i el dissabte 28. Entre les empreses que patrocinen l’esdeveniment s’incorporen Serunion i Industrias Alegre.

La Carrera compta amb serveis per a totes les persones participants com a borsa del corredor, animació i altres serveis gràcies al suport de nombroses entitats i empreses que se sumen a aquest projecte 100% solidari.

València recupera la Carrera Cruz Roja després de dos anys d'absència

València recupera la Carrera Cruz Roja després de dos anys d’absència

La inscripció de la Carrera consta d’una quota única de 7 euros per a totes les persones participants a través de la web cruzroja.es/carrerasolidariapopular. L’objectiu és recaptar fons per als projectes d’Inclusió Social que Creu Roja duu a terme a la ciutat de València, principalment l’Atenció a persones en situació d’extrema vulnerabilitat i els projectes d’infància en dificultat social.

Respecte a les aportacions de productes, l’organització habilitarà espais en la Fira del Corredor i línia d’eixida per a donacions d’aliments no peribles i productes d’higiene infantil. La cita comptarà amb animació i serveis per a totes les persones participants.

Distància del recorregut

5K
Més informació de l'esdeveniment

 https://www.cruzroja.es/carrerasolidariapopular/

Eixida en el Passeig de l'Albereda, aproximadament a l'altura del número 27

diumenge 29 maig 2022
09:00 -12:00

0


Entidad organizadora
Assemblea Local de Cruz Roja a València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme