Agenda esdeveniments

IV Acció Solidària ‘València Contra el Càncer’

08:30 -13:00 20 octubre 2019

La quarta edició de València Contra el Càncer ja té data. Un gran esdeveniment esportiu multitudinari organitzat per l’Associació Espanyola contra el Càncer, AECC València que se celebrarà el pròxim 20 d’octubre.

Aquesta gran festa esportiva i solidària tindrà com a punt de partida L’Albereda i constarà de diverses activitats a partir de les 8:30h. Les inscripcions ja estan disponibles en www.runcancer.com i https://www.toprun.es/eventos/run-cancer-valencia-2019 a un preu de 5€ 100% solidaris. A més, els interessats podran inscriure’s presencialment en alguns dels centres col·laboradors com El Corte Inglés o Dormitienda.

La jornada arrancarà a les 8:30h amb una MasterClass de Ioga gratuïta impartida per Olga Brú. La participació és gratuïta sempre que l’interessat estiga inscrit en alguna de les modalitats de l’esdeveniment, només haurà de reservar la seua plaça en https://www.toprun.es/eventos/run-cancer-valencia-2019 (places limitades a 200 persones).

El matí continuarà amb una carrera de 5K (9:00h), una patinada popular (9:05h), una marxa nòrdica i una marxa a peu (10:00h), per a finalitzar amb una classe gratuïta de Zumba (11:00h). A més, de 10:00 a 10:45h, Nia Moving to Heal també oferirà una de les seues sessions on fusionen dansa, arts marcials i mindfulness.

Aquest 2019 se celebra la IV edició d’aquest esdeveniment que conjuga esport, vida sana i solidaritat contra el càncer. El 100% dels ingressos obtinguts per les inscripcions es destinaran a projectes d’investigació oncològica.

Aquest esdeveniment s’emmarca dins del circuit RunCáncer-AECC València, un dels circuits solidaris més grans d’Europa que inclou més de 80 proves en localitats de tota la província i que, de moment, ha comptat amb la participació de més de 30.000 persones.

Uneix-te a nosaltres per a córrer, caminar, animar, patinar… contra el càncer i poder gaudir d’un esdeveniment íntegrament solidari en una causa que és responsabilitat de tots, així com d’una espectacular jornada esportiva.

Més informació de l'esdeveniment

 runcancer.com/

Passeig de l'Albereda de València

diumenge 20 octubre 2019
08:30 -13:00

0


Entidad organizadora
Associació Espanyola contra el Càncer
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme Fitness Patinaje Zumba