Agenda esdeveniments

International 4 Nations Tournament Valencia 2018

Tot el dia del 29 d’octubre 2018
al 04 de novembre 2018

El International 4 Nations Mens Tournament Valencia 2018, és un torneig internacional amb partits oficials organitzat per la Federació Internacional d’Hoquei que servix de preparació a les seleccions nacionals, per a la Copa Mundial que se celebrarà a l’Índia en el mes de desembre del 2018.

Amb la vista posada en la Hockey Pro League, de la que València serà seu de les encontres que dispute Espanya com a local l’any 2019, la nostra ciutat torna a ser escenari de la preparació de la nostra selecció i d’altres 3 potents seleccions de cara a la cita mundialista que se celebrarà a l’Índia al desembre. Del 29 d’octubre al 4 de novembre les seleccions d’Irlanda, Països Baixos, Anglaterra i Espanya es donaran cita en esta competició.

Paral·lelament a la competició oficial s’organitzen activitats formatives per a tècnics, jugadors i àrbitres amb l’objectiu d’atraure a eixa part de practicants i mantindre el llistó alt quant a organització i formació.

De nou, València amb l’emblemàtica “pista blava” del Poliesportiu Verge del Carme-Beteró serà l’epicentre del millor hoquei herba internacional.

Més informació de l'esdeveniment

 https://tms.fih.ch/competitions/999

Loading Map....
Poliesportiu Verge del Carme Beteró
C/Campillo de Altobuey, 1 Valencia Valencia 46022

del29 d’octubre 2018
al04 de novembre 2018
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Federació Internacional d'Hoquei (FIH)
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Hoquei