Agenda esdeveniments

III Volta a Peu Runners Ciutat de València – Circuit de Carreres Populars de València

09:00 -13:00 29 de març 2020

El pròxim 29 de març de 2020 se celebra la III Volta a Peu Runners Ciutat de València, amb un recorregut de 5.570 metres i arribada en La Marina de València.

A València Ciutat del Running, no podia faltar una carrera en una superfície tan característica com l’arena de la platja; per això, la característica principal d’aquesta prova resideix en el seu recorregut: un recorregut mixt, amb part d’asfalt i part d’arena de la platja.

Es tracta de la 3a carrera puntuable per a l’16 Circuit de Carreres Populars de València. Una carrera coorganitzada per un dels clubs més representatius de la ciutat, el Runners Ciutat de València , i que, aquest any, celebra la seua tercera edició.

Tant en aquesta, com en les següents carreres, qui ho desitge pot apuntar-se en la modalitat no competitiva de “marxa a peu” i “marxa nòrdica”. D’aquesta manera, els participants que es decanten per aquesta variant poden gaudir del recorregut d’una manera més pausada i amb una exigència física menor.

Tampoc oblides que tornem a comptar amb les categories infantils per als més menuts que se celebraran després de la prova regna. No ho dubtes, apunta als teus xiquets (des dels 3 anys als 13 en diferents categories).

5.570 metres a completar sobre una superfície que exigeix el millor de cada corredor: l’arena.

Distància del recorregut

5.570m.
Més informació de l'esdeveniment

 carreras.deportevalencia.com/calendario-detalle.php?id=445

Eixida del carrer Dr. Juan José Dómine, 12 (entre l'Edifici del Rellotge i la Plaça Armada Espanyola). Arribada en La Marina de València

diumenge 29 de març 2020
09:00 -13:00

0


Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal de València amb la col·laboració del Club Runners Ciutat de València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme