Agenda esdeveniments

III Volta a Peu per la Discapacitat “Ciutat de València”

18:00 -20:00 30 d’abril 2022

La “III Volta a Peu per la Discapacitat Ciutat de València” torna als carrers amb l’objectiu de promoure la pràctica esportiva entre totes les persones i trencar les barreres que han de superar les i els esportistes amb discapacitat. La prova l’organitza la Fundació Esportiva Municipal, en col·laboració amb l’Oficina Municipal d’Atenció a la Diversitat Funcional (OMAD). Com a novetat, la prova es durà a terme el dissabte 30 d’abril en horari de vesprada, donant-se l’eixida a les 18:00h. (en compte de diumenge matí com és habitual en les proves del Circuit).

La carrera inclourà una prova competitiva, una no competitiva i carreres per a menors de 14 anys, per tant, està dirigida a qualsevol persona, amb independència de la seua edat o condició física. La prova tindrà un recorregut de 4’5 quilòmetres, una distància assequible per a la major part de la població, i, a més, podrà realitzar-se corrent, caminant o en cadira de rodes.

Desenvolupament de la prova

La carrera competitiva començarà a les 18:00 hores am eixida de l’Avinguda Llevant Unió Esportiva enfront del núm. 18. A continuació, tindrà lloc l’eixida de la marxa a peu, no competitiva, en la qual podran participar totes les persones que ho desitgen, sense límit d’edat, encara que els menors de 14 anys han d’estar acompanyats per una persona adulta responsable.

Així mateix, les xiquetes i els xiquets menors de 14 anys podran participar en les carreres preparades exclusivament per a ells. Aquestes es realitzaran a partir de les 19:00 hores, en el punt d’eixida i meta, en l’avinguda de Llevant U. En aquest cas, també es tractarà de proves no competitives i totes les xiquetes i els xiquets inscrits obtindran una medalla per la seua participació.

D’altra banda, des de les 16:00h. es duran a terme exhibicions i activitats diverses organitzades per col·lectius d’esport adaptat.

Inscripcions i recollida de dorsals

El període d’inscripcions romandrà obert fins al dijous 28 d’abril, a les 23.00 hores o fins a completar els 1.200 dorsals disponibles. La inscripció tindrà un cost de 2,65 € i pot efectuar-se en: https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/iii-volta-a-peu-per-la-discapacitat-ldquociutat-de-valenciardquo#rules

Quant a la recollida de dorsals, per a evitar aglomeracions, s’habilitaran dues opcions:

  • Divendres 29 d’abril de 17:00h a 21:00h i dissabte 30 d’abril de 10:00h 14:00h. a la Botiga Intersport Ademuz situada al Parc Comercial Ademuz (Telèfon 961 48 78 32)
  • Dia de la carrera: Des de 1h 30 minuts abans de la carrera en la zona d’eixida.

Per a efectuar la recollida del dorsal serà necessari presentar el DNI. En el cas de recollir el d’una altra persona, s’haurà d’aportar l’autorització signada de la mateixa i la fotocòpia del DNI.

Per a més informació, descarregar el reglament de la carrera.

Distància del recorregut

4.500m.
Més informació de l'esdeveniment

 https://carreras.deportevalencia.com/2022/01/14/133/

Avenida Levante Unión Deportiva front al nº 18.

dissabte 30 d’abril 2022
18:00 -20:00

0


Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal de València, amb la col·laboració de l'Oficina Municipal d’Atenció a la Diversitat Funcional, així com de la de Fundación Trinidad Alfonso, Intersport, Serrano, Coca-Cola, El Corte Inglés i Divina Seguros.
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Adaptados Atletisme