Agenda esdeveniments

III Volta a Peu Fundació València C.F – Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València

19:30 -21:30 01 juny 2019

L’1 de juny arriba la tercera edició de la Volta a Peu Fundació València C.F, una carrera molt especial ja que el recorregut de 5.850 metres tindrà la seua línia de meta dins del Camp de Mestalla, concretament sobre el terreny de joc. A més, el Club obrirà una de les graderies laterals al públic per a veure l’arribada dels participants, estant l’accés a la gespa únicament reservada per als més de 6.000 corredors.

La gran novetat d’aquesta carrera és el seu horari: en comptes de celebrar-se diumenge al matí, els corredors gaudiran dels carrers de la ciutat el dissabte a la vesprada. L’eixida de la carrera serà a les 19:30h. per als corredors amb dorsal preferent A, B i C; i a les 19.35 hores per a la resta de participants.

A més de la modalitat competitiva, els qui ho preferisquen també poden participar en les categories de marxa a peu o marxa nòrdica, és a dir, caminant a ritme de passeig.

La carrera del València C.F. és la cinquena carrera puntuable del 15é Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars Ciutat de València 2019 i tindrà eixida en l’Avinguda d’Aragó a l’altura del carrer Amadeu de Savoia.

Les inscripcions es podran realitzar fins al dijous 30 de maig a les 20:00h. o fins a arribar a les 2.000 inscripcions previstes per a la carrera.

La Fundació Esportiva Municipal i la Fundació València CF es van unir en el 2017 perquè Mestalla fora una de les metes especials del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars. El Mestalla ja va ser meta en 2013, en la Volta a Peu Solidària És Possible, per a acollir la carrera 100 del Circuit i en el marc del 90é aniversari de Mestalla.

Una carrera popular que es convertirà en una autèntica festa esportiva i familiar per a la ciutat.

Distància del recorregut

5.850m.
Més informació de l'esdeveniment

 carreras.deportevalencia.com/calendario-detalle.php?id=383

Eixida des de l'Avinguda d'Aragó a l'altura d'Amadeu de Savoia i meta en la gespa de l'Estadi de Mestalla

dissabte 01 juny 2019
19:30 -21:30

0


Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal i la Fundació València CF
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme