Agenda esdeveniments

III Open Roundnet València

Tot el dia del 16 de setembre 2023
al 17 de setembre 2023

València es convertirà el cap de setmana del 16 al 17 de setembre en protagonista per ser una de les ciutats pioneres a acollir un torneig d’una activitat esportiva emergent: el Roundnet.

Jugadors d’aquesta nova disciplina, procedents de totes les associacions territorials en les categories masculina, femenina i mixta, es donaran cita el dissabte 16 i el diumenge 17 de setembre al València Beach Voley, a la Malva-rosa, per a disputar l’III Open Roundnet València.

Roundnet és un moviment esportiu global que no ha parat de créixer en els últims anys. La seua invenció es remunta a principis dels 90, però va anar l’any 2008 quan l’empresa Spikeball va començar a fabricar equips per a la seua pràctica, convertint-se en el seu principal impulsora.

El roundnet es juga normalment amb dos equips de dues persones. El joc comença quan un jugador colpeja la pilota contra la xarxa cap a l’altre equip. Igual que en el voleibol, l’equip que rep la pilota pot donar tres tocs per a colpejar, col·locar i retornar la pilota a la xarxa. Cada vegada que la pilota toca la xarxa, canvia de possessió.

Un dels seus principals atractius és que no existeixen límits, ja que els jugadors de tots dos equips comparteixen l’espai i es poden desplaçar 360 graus al voltant de la xarxa. El roundnet és un esport accessible i inclusiu, es pot jugar en qualsevol lloc, és apte per a qualsevol edat i no es requereix una «excel·lent» condició física per a la seua pràctica inicial.

Més informació de l'esdeveniment

 https://beachbol.com/

Instal·lacions municipals de Voleibol de platja. C/ d'Isabel de Villena, 10

del16 de setembre 2023
al17 de setembre 2023
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Club de Vóley Playa la Malva
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Actividad física