Agenda esdeveniments

III Holi Run

10:30 -13:30 10 de maig 2015

Per tercera vegada arriba a València una de les carreres més divertides i diferents de l’any, l’Holi Run. Una carrera en què com a mínim important és qui arriba primer a la meta o el temps en què aconseguixes fer els 5 quilòmetres que formen part del recorregut.

Ací l’important és divertir-se i omplir-se de pintura. Sí, m’has sentit bé, omplir-se de pintura. I és que ja des de l’eixida i durant tot el recorregut els participants reben dosi i més dosi de pintura en pols sobre ells, a l’estil de la Tomatina. I no et preocupes que la pols de pintura no és tòxic, ja que està fet a base d’ingredients naturals i inerts.

Esta celebració, portada des de l’Índia, ja ha recorregut gran part del món, i inclús a Espanya ja s’han celebrat carreres, a Madrid, Logronyo, Granada i Vigo.

Música, animació, ball, esport i rialles són només algunes de les coses que et porta l’Holi Run. En esta carrera, a més, pot participar qualsevol persona, de qualsevol edat, inclús famílies senceres, els únics requisits que es demanen són vestir de blanc i passar-ho bé.

Sou un grup de més de 10 persones? Escriu-nos a info\@holirun.es

 

Més informació de l'esdeveniment

 www.holirun.es/

Loading Map....
Escola Municipal de Vela
Marina Norte Juan Carlos Primero (Junto al puente) - 46024 Valencia Valencia 46024

diumenge 10 de maig 2015
10:30 -13:30

0