Agenda esdeveniments

III Festa de l’Esport Femení València 2024

11:00 -21:00 28 d’abril 2024

L’Ajuntament  de València i la Fundació Esportiva Municipal han organitzat per al pròxim 28 d’abril la III Festa de l’Esport Femení València 2024. Este esdeveniment se celebrarà en Parc Central des de les 11:00h i s’estendrà fins a les 21:00 hores. Un esdeveniment que busca impulsar l’esport femení i en el qual el protagonisme el tindran els clubs i federacions de la ciutat.

Durant la jornada es realitzaran activitats esportives per a totes les edats, xarrades, i diverses masterclass de pilates, ioga i cubbà que han preparat des de l’ANEP.

L’esdeveniment s’inaugurarà a les 11:00 hores en Parc Central amb diferents xarrades i entrevistes a esportistes d’alt nivell, així com un espai perquè diferents associacions visibilitzen l’esforç de la dona en l’esport. A més, durant tot el dia, el Parc estarà replet d’estands de federacions i clubs esportius femenins perquè puguen informar i donar a conéixer el seu treball a totes aquelles persones interessades.

El Parc Central comptarà, tot el dia, amb porteries, canastres, camps d’hoquei, pistes de pàdel, parkour, xarxes per a pàdel, matalassets per al rugbi, zona de bat de beisbol, taulers d’escacs o  tatamis per a judo. Són algunes de les disciplines i activitats lúdic-esportives que es podran trobar en esta festa de l’esport femení des de les 11:00 hores i fins a finalitzar l’esdeveniment.

Entre les 13:45 i les 14:00 hores es donarà per conclòs el torn de matí, per a evitar les hores de major exposició al sol i es reprendrà l’activitat a les 16:30 hores. Durant esta primera hora començarà la masterclass de ioga i que serà completament oberta al públic. Qualsevol persona que vulga participar només ha d’acostar-se i portar una estoreta per a major comoditat dels exercicis: de 17:00h a 18:00h classe de ioga; de 18:00h a 19:00h sessió de pilates; i de 19:00h a 20:00h l’última masterclass de cubbà.

Amb esta jornada es pretén fomentar la participació inclusiva i igualitària en l’àmbit esportiu.

Parc Central

diumenge 28 d’abril 2024
11:00 -21:00

0

Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Esdeveniments Participatius Actividad física