Agenda esdeveniments

III Cursa i Marxa per l’Esclerosi Múltiple

10:00 -13:00 26 de maig 2024

La Unitat de Neuroimmunologia, sota el paraigua de l’Institut d’Investigació Sanitària La Fe organitza el pròxim 26 de maig, la 3a Cursa i Marxa per l’Esclerosi Múltiple.

Dos distàncies per a un esdeveniment amb la visibilització de l’Esclerosi Múltiple com a protagonista: 5.500 metres per a la carrera (eixida a les 10:00h) i 2.000m. (eixida a les 10:10h) per a la marxa en un atractiu recorregut mixt pel llit del Túria.

Tant l’eixida i la meta estaran situades en la zona central sota el Pont de l’Exposició.

L’objectiu d’esta prova no competitiva és el de visibilitzar l’Esclerosi Múltiple, una malaltia de neurodegenerativa progressiva, crònica i d’origen desconegut que afecta típicament adults joves. A Espanya, existixen unes 47.000 persones afectades per EM. Es tracta d’una malaltia que té major prevalença en dones i el seu diagnòstic és complex i requerix de temps, ja que no existix una prova específica per a detectar-la. Els símptomes, tant físics com cognitius, són molt variables entre individus afectats i tenen un gran impacte sobre la seua vida personal, familiar, social i econòmica. 

Totes les activitats estan dirigides a augmentar la consciència de l’impacte que l’esclerosi múltiple té en la família i en la seua xarxa de suport, i, al mateix temps, reconéixer el seu paper en la gestió, compte, prevenció i educació de la malaltia.

Distància del recorregut

Dos distàncies: 5.500 metres per a la carrera (eixida a les 10:00h) i 2.000m. (eixida a les 10:10h) per a la marxa
Eixida i meta al Jardí del Túria, a l'altura del Pont de l'Exposició

diumenge 26 de maig 2024
10:00 -13:00

0


Entidad organizadora
Unitat de Neuroimmunologia, sota el paraigua de l'Institut d'Investigació Sanitària La Fe
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme