Agenda esdeveniments

III Carrera Marta Fernández de Castro

08:30 -10:30 13 juny 2021

Continua la desescalada cap a la normalitat a València Ciutat del Running. El diumenge 13 de juny, els runners tindran una nova cita: la Carrera Marta Fernández de Castro, una prova que tindrà una participació màxima de 1.400 corredors dividits en dues eixides: una a les 8.30 hores i una altra a les 9.00 hores. 

La prova, organitzada per la Fundació Esportiva Municipal amb la col·laboració imprescindible del Club 3FDC que lidera la corredora i triatleta valenciana Marta Fernández de Castro, constarà de 5,2Km amb eixida i meta en l’Avinguda de França. Un circuit molt ràpid per a gaudir i volar de nou a la Ciutat del Running.

L’objectiu de la FDM de València és reprendre les proves que estaven previstes en el calendari d’ací a la fi d’any però amb participació limitada i només amb classificacions individuals i no generals com ocorria en edicions convencionals del Circuit. Per això, tots els interessats hauran d’inscriure’s carrera a carrera.

 

Vull Inscriure’m

 

Carrera per a xiquets i xiquetes 

Com a gran atractiu per als xicotets és que aquesta prova inclourà les carreres per a menors de 12 anys, que tindran lloc a partir de les 10:00 hores, amb la prova ja finalitzada. Les inscripcions estaran limitades a 150 participants i tindran un cost de 1€. Seran carreres mixtes no competitives, amb distàncies adaptades que van des dels 400 fins als 1.200 metres. 

Medides Covid

A més de recuperar l’esport al carrer, la prioritat de la Fundació Esportiva Municipal és assegurar el compliment de les mesures sanitàries i garantir la seguretat i el benestar de totes les persones que participen en la prova, siga com a corredores o corredors o com a personal de l’organització. Amb eixe objectiu s’ha possat en marxa un protocol Covid que pot consultar-se en el reglament de la carrera.

Distància del recorregut

5.200m.
Eixida en Av. de França, en els voltants del Poliesportiu Samaranch

diumenge 13 juny 2021
08:30 -10:30

0


Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal, amb la col·laboració del Team 3FDC
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Atletisme