Agenda esdeveniments

II Valencia European Paracycling Cup

09:00 -14:00 10 de setembre 2023

Després de l’èxit organitzatiu de la primera edició de Valencia European Paracycling Cup, el Club Ciclista Dstrel Cycling Team torna amb molta il·lusió a organitzar aquesta segona edició de ciclisme paralímpic a nivell internacional a la Comunitat Valenciana.

Aquesta prova internacional de ciclisme adaptat, que serà puntuable per al Rànquing UCI continental C1, reunirà a destacats esportistes en dues apassionants jornades: el dia 9 de setembre a Xàtiva i el diumenge 10 a la ciutat de València. Les proves en línia es disputaran en la capital de la comarca de La Costera: la històrica Xàtiva acollirà les proves de bicicletes de mà, tricicles, tàndems i bicicletes en totes les seues classes.

En la segona jornada, la Valencia European Paracycling Cup prendrà la ciutat de València per a celebrar les proves contrarellotge, en un recorregut de 6.560m totalment plans posarà a prova als i les ciclistes que hauran de batre’s contra les manetes del rellotge. Una magnífica ocasió per a gaudir dels millors ciclistes internacionals de la modalitat a la vora de la mar Mediterrània.

Valencia European Paracycling Cup, està organitzat pel Club Ciclista Dstrel Cycling Team en col·laboració amb la Real Federació Espanyola de Ciclisme i el patrocini de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana, Diputació de València, Fundació Esportiva Municipal de València i Hyundai Marcos Automoción.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.dstrelcycling.com/

Zona d'eixida i meta en C/ José Ballester Gozalvo

diumenge 10 de setembre 2023
09:00 -14:00

0


Entidad organizadora
Club Ciclista Dstrel Cycling Team en col·laboració amb la Real Federació Espanyola de Ciclisme
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Ciclisme