Agenda esdeveniments

II SHOWCASE Copa Faulcombridge by MAE

Tot el dia del 22 de juliol 2024
al 24 de juliol 2024

La segona edició de la Copa Faulcombridge Showcase by MAE Sports & Education reunix promeses del tenis nacional i internacional, amb edats compreses entre els 14 i 19 anys, en les instal·lacions del Club de Tenis València.

Este torneig, una versió júnior de la prestigiosa Copa Faulcombridge del circuit ATP Challenger 90, se celebrarà del 22 al 24 de juliol en el Club de Tenis València.

El Faulcombridge Showcase és un esdeveniment únic enfocat a destacar el talent de joves jugadors i donar-los l’oportunitat de fer el salt al circuit professional.

També, és perfecte per als interessats a continuar els seus estudis en programes esportius als Estats Units a través de beques.

Durant el torneig, observadors de diverses universitats americanes, tant de manera presencial com en línia, observaran a més de 50 joves promeses de diverses nacionalitats.

A més, gràcies a un acord especial entre MAE, el Club de Tenis València i la Copa Faulcombridge, un jugador podrà aconseguir una invitació (WildCard) per a la fase prèvia de l’ATP Challenger 90 ‘Copa Faulcombridge’ d’enguany.

Este torneig és l’únic showcase que oferix esta oportunitat, convertint-lo en un atractiu essencial per a aquells jugadors que encara no tenen els punts necessaris per a competir en este nivell.

També, hi haurà 1.400€ en premis en metàl·lic.

Més informació de l'esdeveniment

 https://maeducationusa.com/faulcombridge-showcase

Club de Tenis Valencia. C/ de Cavanilles, 7

del22 de juliol 2024
al24 de juliol 2024
Tot el dia

0

Entidad organizadora
MAE Sports & Education
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Edat escolar Grans Esdeveniments Tennis