Agenda esdeveniments

II Setmana Esportiva del barri de Natzaret

Tot el dia del 27 de maig 2019
al 31 de maig 2019

El pròxim 27 de maig començarà la II Setmana Esportiva del barri de Natzaret coordinada per la Fundació Esportiva Municipal de València en col·laboració amb diferents col·legis, associacions i entitats esportives del districte municipal. La iniciativa, que pretén promocionar l’esport a la zona, ofereix un ampli programa d’activitats i competicions gratuïtes per a totes les edats que tindran lloc al Poliesportiu Natzaret.

Entre el 27 i el 31 de maig s’oferiran activitats i tornejos distribuïts en diferents franges horàries i dirigides a tota mena de públic, de manera oberta i gratuïta. També s’han programat exhibicions, com la parkour, que tindrà lloc el dilluns (27 de maig) i el dimecres (29 de maig). a les 17:30h.

Els veïns que visiten el Poliesportiu municipal de Natzaret podran practicar esports com ara la natació, futbol, colpbol, parkour, tennis taula, ball modern, judo i defensa personal, futbol i bàsquet en cadira de rodes, patinatge, waterpolo, ioga, dansateràpia, així com diferents xarrades relacionades amb la importància de l’exercici físic per al desenvolupament dels diferents grups socials.

Per a poder participar en qualssevol de les jornades és necessari inscriure’s prèviament al Poliesportiu Natzaret.

Consultar llistat d'activitats i horaris

Consultar llistat d’activitats i horaris

A més, s’han organitzat activitats esportives amb els xiquets i xiquetes dels col·legis del barri en horari lectiu de manera coordinada amb els centres escolars, activitats en què s’emfatitzarà sobre els valors de la pràctica de l’esport i l’activitat física.

Entre les organitzacions participants es troba l’Associació Arca de Natzaret, l’Associació de Veïns de Natzaret, l’Associació de Veïns de Natzaret Unit, el Projecte NSD + Natzaret, CEAM Natzaret, Associació AMBIT, Col·legi Nuestra Señora de los Desamparados, CEIP Juan Manuel Montoya, CCE Santa Magdalena Sofía, CEIP Ausias March, CD Waterpolo Turia, CD Atlético Nazaret i el Club de Natació Bosco. A més, també col·laboraran desinteressadament unes altres entitats com el Club Bàdminton San Fernando, CB Penya-Roja, CB Petraer, CB Escalones, Federació de Frontennis i Pelota de la CV, Club de Futbol Americà Valencia Giants, Ensanche CF, Associació AVIVA, Centre de Dia per a Joves Malva-rosa, EAF València, Escola de Patinatge Ciutat de València, FESA, Federació de Tennis Taula de la CV, Equip de mesures judicials en Medi Obert de l’Ajuntament de València, el Club Arc València, el Cau Rugbi València i l’Associació Parkour València.

II Semana Deportiva del barrio de Natzaret

La Setmana Esportiva de Natzaret és una de les propostes que es tractaren en la Comissió Esportiva del barri de Natzaret a finals del passat curs 2017/18. La creació d’aquest grup o comissió Esportiva va ser possible gràcies a la creació d’un fòrum de participació de l’esport al barri, promogut per la Fundació Esportiva Municipal.

Amb l’engegada d’aquesta iniciativa es pretén, a més de donar a conéixer l’oferta esportiva i incentivar la conscienciació sobre la importància de l’activitat física, reconéixer l’esforç i treball social que realitzen les entitats i associacions del barri mitjançant l’esport.

Més informació de l'esdeveniment

 www.fdmvalencia.es/es/instalaciones/polideportivo-nazaret/

Loading Map....
Poliesportiu Natzaret
C/ Fernando Morais Horra (Metge) s/n Valencia Valencia 46024

del27 de maig 2019
al31 de maig 2019
Tot el dia

0