Agenda esdeveniments

II Màster Nacional Absolut de Bàdminton “Ciutat de València”

09:00 -21:00 08 d’abril 2017

Per segona vegada es disputa en la ciutat de València el II Màster Absolut de Bàdminton “Ciutat de València”, catalogat de 7* i corresponent al circuit nacional de bàdminton de la categoria absoluta.

El Club de Bàdminton Drop València, junt amb la Federació Valenciana i Espanyola de Bàdminton organitza este esdeveniment que comptarà amb els millors jugadors nacionals de bàdminton, ja que és l’última gran prova puntuable abans del Campionat d’Espanya. Moltes de les places per a la disputa del Campionat d’Espanya es decidiran en esta gran cita valenciana.

El doble olímpic i número 30 del rànquing mundial, Pablo Abián serà una de les grans atraccions del torneig que a més comptarà amb els primers classificats en les diferents modalitats d’este esport.

La competició es desenrotllarà al llarg del dissabte 8 d’abril del 2017 en horari de 9:00 a 21:00h., i es podran veure nombrosos partits al llarg de les diferents fases de la competició.

Si vols disfrutar de l’esport de raqueta més ràpid que existix, t’esperem en el Pavelló Fuensanta.

Més informació de l'esdeveniment

 www.badmintoncv.org/

Loading Map....
Pavelló Fuensanta
C/ Rei Saud 2 Valencia España 46014

dissabte 08 d’abril 2017
09:00 -21:00

0

Entidad organizadora
Federació Espanyola de Bàdminton, Federació de Bàdminton de la Comunitat Valenciana i el Club de Bàdminton Drop València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Grans Esdeveniments Trofeus Ciutat de València Badminton