Agenda esdeveniments

II Carrera pel TDAH a València. “Per un dia mundial per a la conscienciació del TDAH”

19:00 -21:00 16 octubre 2021

La II Carrera pel TDAH a València. “Per un dia mundial per a la conscienciació del TDAH” arriba a la nostra ciutat, concretament al Barri La Torre – Faitanar. Els corredors podran gaudir d’un recorregut apte per a tots els públics i en horari vespertí, amb eixida el dia 16 d’octubre a les 19:00h des del carrer Ctra d’Alba a l’altura de la Parròquia La nostra Senyora de Gràcia.

Encara que es tracta d’un 8K, l’organització ha preparat un 5K paral·lel per a aquelles persones que ho preferisquen, puguen participar caminant a ritme de passeig, realitzant el recorregut d’una manera més pausada i amb un requeriment físic menor..

Aquesta prova està organitzada per l’Associació TDAH més 16 València amb la col·laboració de la Federació de la Comunitat Valenciana d’Associacions de TDAH (FECOVADAH). Previ a la carrera, des de les 12:00h fins a les 18:00h es podrà visitar la Fira del Corredor, per a la recollida de dorsals, on hi ha programades diferents activitats per a totes les edats: estands de patrocinadors, d’entitats col·laboradores, photocall StarWars, actuacions musicals, etc.

Aquesta carrera pretén conscienciar a la societat i visibilitzar el TDAH, sigles de Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat. Es tracta d’un trastorn de caràcter neurobiològic originat en la infància que implica un patró de dèficit d’atenció, hiperactivitat i/o impulsivitat, i que en moltes ocasions està associat amb altres trastorns.

Distància del recorregut

Dos recorreguts, un de 8K i un altre de 5K
Barri La Torre – Faitanar, eixida des del carrer Ctra d'Alba a l'altura de la Parròquia La nostra Senyora de Gràcia.

dissabte 16 octubre 2021
19:00 -21:00

0


Entidad organizadora
Associació TDAH més 16 València amb la col·laboració de la Federació de la Comunitat Valenciana d'Associacions de TDAH (FECOVADAH)
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme