Agenda esdeveniments

II Carrera Marta Fernández de Castro – Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València

09:00 -12:00 16 juny 2019

La Fundació Esportiva Municipal, junt amb el Team 3FDC organitza la II Carrera Marta Fernández de Castro, 6a prova puntuable del XV Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars de la Ciutat de València.

La carrera se celebrarà el diumenge 16 de juny, donant-se l’eixida a la prova a les 9:00h. per als Atletes Preferents A, B, C i D i a les 9:05h. per als participants pertanyents a la modalitat de Marxa a Peu / Marxa Nòrdica.

El recorregut, de 5.200 metres tindrà la seua eixida i la seua meta en el Passeig de l’Albereda, a l’altura del Oceanogràfic.

També és important recordar que tornem a comptar amb les categories infantils per a xiquets i xiquetes, que, com venim fent, se celebraran després de la prova reina. No ho dubtes, apunta als teus peques (des dels 3 anys als 13 en diferents categories).

Una carrera que es va estrenar el passat 2018 i, una nova oportunitat perquè els corredors i corredores de la nostra ciutat donen el millor de si mateixos i córreguen junt amb una de les grans atletes valencianes de tots els temps: Marta Fernández de Castro.

Distància del recorregut

5.200
Més informació de l'esdeveniment

 carreras.deportevalencia.com/calendario-detalle.php?id=384

Eixida i meta en el Passeig de l'Albereda, a l'altura del Oceanogràfic

diumenge 16 juny 2019
09:00 -12:00

0


Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal, amb la col·laboració del Team 3FDC
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme