Agenda esdeveniments

IAAF/Trinidad Alfonso Campionat del món de Mitja Marató 2018

17:00 -20:00 24 de març 2018

València ja està preparada per a acollir l’esdeveniment esportiu més esperat de 2018 que unirà a l’elit i populars en un circuit únic el pròxim 24 de març: la 22a edició del IAAF/Trinidad Alfonso Campionat del món de Mitja Marató. Els millors atletes internacionals situaran a València com a epicentre mundial de l’atletisme en esta cita històrica i irrepetible.

Però a València, ciutat del running per excel·lència, pensem que córrer un mundial no està reservat per a l’elit, que qualsevol persona amb la motivació i l’entrenament adequats poden córrer junt amb els millors migfondistes del planeta. Per això, el pròxim 24 de març tu també podràs compartir eixida, circuit i meta amb els millors atletes del món en la Mass Race (carrera popular) que tindrà lloc després de l’eixida de l’elit.

La celebració del Campionat del món tindrà un recorregut mai abans vist a València, extraordinàriament ràpid dissenyat per a l’ocasió, amb eixida des del Pont de Montolivet i meta sobre l’aigua en la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Distància del recorregut

21.097,5 metres
Més informació de l'esdeveniment
Descarregar informació de l'esdeveniment
Eixida des del Pont de Montolivet

dissabte 24 de març 2018
17:00 -20:00

0


Entidad organizadora
SD. Correcaminos junt amb l'Ajuntament de València i la IAAF
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Grans Esdeveniments Atletisme