Agenda esdeveniments

I Volta a Peu per la Inclusió Ciutat de València

09:00 -12:00 06 octubre 2019

El cor de l’horta bategarà al ritme de la I Volta a Peu per la Inclusió Ciutat de València, carrera que s’estrena en el XV Circuit Divina Pastora de Carreras Populares de València el pròxim 6 d’octubre. Una prova en la que els corredors gaudiran corrent per paratges de l’horta valenciana.

La I Volta a Peu per la Inclusió Ciutat de València amb 6.200m, que s’incorpora per primera vegada al Circuit Divina Pastora Segurs. Tindrà l’eixida i la meta en l’Av. Mestre Rodrigo 84, discorrent pel cor de l’Horta de Campanar, un ecosistema d’extraordinari valor ambiental i cultural dominat per plantacions d’hortalisses, séquies i alqueries, i per una de les zones d’expansió urbana de la ciutat amb moderns edificis.

Aquest esdeveniment, impulsat des de la Regidoria de Serveis Socials i organitzada per la Fundació Esportiva Municipal del Ajuntament de València, serà el colofó a una sèrie d’activitats desenvolupades en el mateix barri (Campanar) que preten visibilitzar i conscienciar a la societat valenciana sobre la discapacitat, eliminant prejudicis i barreres.

Els atletes amb dorsal preferent (A, B, C i D) seran els primers a eixir a les 09:00h. A continuació, serà el torn de la resta de corredors a les 09:04h i, finalment, a les 09:05h eixiran els participants pertanyents a la modalitat de marxa a peu i marxa nòrdica, modalitat creada per a facilitar l’accés a les proves a aquelles persones que desitgen realitzar el recorregut d’una manera més pausada i amb un requeriment físic menor. Cal matisar que aquestes modalitats no són competitives i, per tant, no s’exigeixen categories. Com a novetat hi haurà una carrera no competitiva en la zona d’arribada en la qual podran participar les persones usuàries de centres d’atenció a la discapacitat, així com qualsevol ciutadana o ciutadà, independentment de la seua afició a l’esport, que desitge participar en la festa de l’esport inclusiu.

Volta a Peu per la Inclusió Ciutat de València, una aposta per organitzar accions que potencien l’esport inclusiu com a instrument de transformació social.

Distància del recorregut

6.200m.
Més informació de l'esdeveniment

 carreras.deportevalencia.com/calendario-detalle.php?id=386

Avinguda del Mestre Rodrigo núm. 84

diumenge 06 octubre 2019
09:00 -12:00

0


Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal amb la col·laboració de la Regidoria de Serveis Socials i l'Oficina Municipal d’Atenció a la Diversitat Funcional (OMAD)
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme